24sata

S izbornikom je dogovor bio da uđem ako zatreba

BIO SAM BOLJE Malo me još zateže mišić, ali nije tako strašno, rekao nam je Kramarić uoči Francuske

- Piše: ANTONIO BEVANDA

Ako bude spreman i zaigra protiv Francuske, bit će mu to jubilarni 50. nastup za Hrvatsku. Zabio 14 golova, posljednji nam je donio tri boda u Ligi nacija, tom smo pobjedom napravili velik korak prema ostanku u elitnom razredu ovog natjecanja.

A Andrej protiv Švedske nije trebao niti igrati.

- Muče me aduktor, prepona i neki živac, bio sam na terapijama, pijem neke tablete, bolje je malo - javio se Andrej osam sati prije utakmice protiv Skandinava­ca.

A onda je u 74. minuti ušao u igru. Deset minuta kasnije zabio je za pobjedu 2-1 nakon asistencij­e Ivana Perišića. - Malo me zateže, ali nije tako strašno. Trenirao sam s momčadi dan prije utakmice i osjećao sam se malo bolje. Bio je dogovor da uđem malo u igru ako bude trebalo. Posljednji je put prije Švedske Andrej za reprezenta­ciju zabio u pobjedi protiv Azerbajdža­na u kvalifikac­ijama u ožujku 2019. Isto u završnici, isto za 2-1. Deset je golova dao u službenim utakmicama, četiri u prijateljs­kim. A ove sezone zabio je šest golova u tri kola Bundeslige.

- Bayern? Bilo je kontakata, Bayern se ne odbija, iako sam presretan u Hoffenheim­u. Ali cifra je bila previsoka... U posljednji­h je godinu dana imao mnogo problema s ozljedama. No sve je to Andrej izdržao i izgurao na pravi način.

GOLOVA zabio je Andrej u 49 utakmica za reprezenta­ciju Hrvatske

NA TERAPIJAMA JE BIO PO NEKOLIKO SATI

DESNO KOLJENO

OPERACIJA

U LJETO 2019. GODINE OPERIRAO JE DESNO KOLJENO. ZBOG TOGA JE LANI PROPUSTIO ŠEST KOLA BUNDESLIGE.

LIJEVO KOLJENO

U KORONI

SU MU SE POJAVILI PROBLEMI S LIJEVIM KOLJENOM. TJEDNIMA JE PROLJETOS MORAO IĆI NA

TERAPIJE.

DESNI BUTNI MIŠIĆ

DVIJE OZLJEDE U ISTO VRIJEME LIJEVO KOLJENO I DESNI GLEŽANJ MUČILI SU ANDREJA U TRAVNJU I SVIBNJU OVE GODINE. DVIJE OZLJEDE U ISTO VRIJEME, ALI SE IPAK USPIO VRATITI I SJAJNO ODIGRATI KRAJ SEZONE U BUNDESLIGI.

DANA 2019. BIO JE IZVAN TERENA

DANA NIJE IGRAO ZBOG KOLJENA

PROLJETOS

DANA NIJE IGRAO ZBOG KOLJENA I

2018.

ADUKTOR DANIMA PRIJE ŠVEDSKE MUČIO GA JE MIŠIĆ. MORAO JE IĆI NA TERAPIJE I PITI TABLETE DA BUDE

BOLJE.

DESNI GLEŽANJ

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia