24sata

‘MISLIMO DA JE DOBIO ČETIRI METKA’

-

Policajac je zadobio četiri rane - dvije na lijevoj ruci i dvije na trupu. Liječnici procjenjuj­u da je svaka rana nastala od posebnog metka. To će forenzika tek potvrditi.

• Dovezen je u Vinogradsk­u bolnicu u 8.30 sanitetski­m vozilom bolnice Zabok, koje je prolazilo Markovim trgom. Vozili su COVID-briseve na testiranje na Zaraznu kliniku.

• Ni jedna od četiri rane nije ugrozila vitalne organe - sve su pretrage pokazale da nema ozljeda srca, pluća i trbušnih organa. Odmah po dolasku podvrgnut je operaciji po principima ratne kirurgije, rekao je Mario Zovak, ravnatelj bolnice Sestara milosrdnic­a.

• Policajac je do operacije bio pri svijesti, govorio da ga boli i da je izgubio puno krvi.

 ??  ?? ČETVRTA JE RANA TAKOĐER NA TRUPU DESNO, NA GLUTEUSU, TAKOĐER NEOPASNA PO ŽIVOT TREĆA JE RANA NA TRUPU, NA NJEGOVU LUMBALNOM DIJELU LIJEVO, NIJE
UGROŽEN ŽIVOT
4
3
1
2
DVIJE PROSTRJELN­E RANE POLICAJAC IMA
NA LIJEVOJ RUCI, HITNO JE
OPERIRAN NI JEDNA OD
RANA NIJE UGROZILA NJEGOV ŽIVOT JER NISU ZAHVAĆENI VITALNI
ORGANI
ČETVRTA JE RANA TAKOĐER NA TRUPU DESNO, NA GLUTEUSU, TAKOĐER NEOPASNA PO ŽIVOT TREĆA JE RANA NA TRUPU, NA NJEGOVU LUMBALNOM DIJELU LIJEVO, NIJE UGROŽEN ŽIVOT 4 3 1 2 DVIJE PROSTRJELN­E RANE POLICAJAC IMA NA LIJEVOJ RUCI, HITNO JE OPERIRAN NI JEDNA OD RANA NIJE UGROZILA NJEGOV ŽIVOT JER NISU ZAHVAĆENI VITALNI ORGANI

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia