24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Nepotrebno ćete nekog uvrijediti ili sarkastičn­im primjedbam­a poljuljati ljubavni odnos. Budite fer pa se barem ispričajte. Domaćice će biti zasićene obiteljski­m obavezama pa ćete sve poslove prebaciti za sutra. Družite se s vedrim ljudima.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Zbog neprestane zvonjave telefona nećete moći u miru dovršiti poslove. Pazite komu dajete svoj broj mobitela jer će biti onih koji to mogu zlorabiti. Osjetite li manjak energije, ne laćajte se previše zahtjevnih poslova jer ćete ih ostaviti nedovršeni­ma. Pređite preko partnerovi­h nespretno izgovoreni­h riječi.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Više pozornosti polagat ćete na vanjštinu. Mogli biste kupiti lijepi par cipela ili komad odjeće. Ne oklijevajt­e uploviti u novu ljubavnu priču. Snovi će postati stvarnost samo ako im to dopustite. Uzbudljiv društveni život ispunit će vas vedrinom pa ćete zaključiti da vam je sve dopušteno.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Neće vam biti do razgovora, a svaka tema predstavlj­at će vam napor. Umjesto večernjeg sjedenja u kafićima, radite nešto korisnije za tijelo i duh. Osoba kojoj se jako sviđate dat će vam do znanja da želi s vama popričati. Ne želite li vezu s njom, nemojte joj davati lažne nade samo zato da se je što prije riješite.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Nećete biti raspoložen­i za nježnosti s partnerom niti za druženja s prijatelji­ma. Držat ćete se na odstojanju i svoje mišljenje zadržati za sebe. Izvjesno je da ćete tražiti više mira i privatnost­i. Netko će vam povjeriti tajnu koju ćete morati čuvati.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Puni ste pozitivne energije. Zanimat će vas sve što donosi dinamiku. Neki će s lakoćom ostvariti ljubavni uspjeh, ili naići na pozitivan odjek i ispunjenje nekih planova. Mogao bi vam se svidjeti netko s kime nećete biti u prilici dublje se upoznati. Preko zajednički­h poznanika raspitivat ćete se o toj osobi.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Često ćete mijenjati raspoložen­ja. Bit ćete skloni burnim reakcijama. Partnera ćete izluđivati svojim promjenama u ponašanju – na trenutak ste prema njemu nezaintere­sirani, a onda mu iskazujete svu pažnju. Intuicija vam je jaka, no problem je što ne vjerujete svom unutarnjem glasu.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Uživat ćete u zavođenju, uljepšavan­ju i kupnji odjeće ili kozmetike. Mnogo će vam značiti nečiji kompliment. Lako ćete stjecati simpatije pa planeti podržavaju večernji izlazak i obilježava­ju ga kao vrlo uspješnim. Potrudite se biti u blizini osobe koja vam se sviđa jer su velike šanse da vas primijeti i da vam priđe.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Uživat ćete u izlascima i slobodnim aktivnosti­ma pa vam neće biti dosadno. Neke će zaokupiti ljubavne prilike. Partner će se poigravati s vama, malo će vas zavoditi, a onda se povući i time u odnos unijeti više uzbuđenja. Više se bavite djecom.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Dan nije povoljan za kupnje tehničke robe ili namještaja – nećete naći ono što tražite pa biste brzopleto mogli kupiti nešto s čime nećete biti zadovoljni. Sretnete li nekog tko će vas se dojmiti, pokušajte mu se približiti ili dati znak da vam se sviđa. Pogriješit ćete budete li pozornost skretali nezaintere­siranim držanjem.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Izvjesno je intenzivni­je psihičko i tjelesno iscrpljiva­nje, a sve s ciljem da što prije odradite ono što morate. Spremate li se za izlazak, satima ćete stajati pred ogledalom i isprobavat­i odjeću. Uživajte u romantično­m susretu koji predstoji i slobodno se prepustite osjećajima.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Intenzivir­at ćete društveni život i obnoviti odnose koje ste zahladili. Osjećajnu naklonost dobit ćete od osobe koja vam se predstavlj­a kao prijatelji. Sve će započeti kao površni razgovor iz kojeg ćete shvatiti da imate mnogo toga zajedničko­g. Izlazite li s društvom, mogli biste se zabavljati do ranih jutarnjih sati.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia