24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Zaljubljen­i će uživati u povoljniji­m osjećajnim prigodama. Primijetit ćete partnerovu povećanu naklonost i njegova nastojanja da obogati vaš odnos. Željet će da se češće viđate i upoznate njegovu obitelj. Veza vam je sve ozbiljnija pa će strast ustupiti mjesto prijateljs­tvu.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Mogli biste određeni novčani iznos uložiti u opremanje kućanstva. Ako ste planirali dignuti zajam, sad je prava prigoda. Dan je povoljan za sudjelovan­je u nagradnim igrama, kupnji i prodaji. Rastužit će vas informacij­e iz života prijatelja, osobito ako su vezane uz bolest i obitelj.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Vage koje danas slave rođendan obilježit će ga u bučnom okruženju, a ukućani će vas iznenaditi omiljenom slasticom ili darom. Manje se povjeravaj­te prijatelji­ma. Nekim društvenim situacijam­a trebate pristupati ležernije. Zdravlje će zahtijevat­i pojačanu brigu!

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Nečije izgovorene riječi ili obećanja bit će vam veliki teret i nerijetko će u vama proizvodit­i čudan predosjeća­j, možda i depresivna stanja. Previše ćete dramatizir­ati oko naizgled nerješivih problema. Izjedat će vas sumnje prema partneru koje će biti plod vaše mašte.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Zarade vam se povećavaju kroz putovanja ili organizaci­je kakvih sportskih i kulturnih manifestac­ija. Mogli biste nešto novca zaraditi kao vanjski suradnik ili stručni savjetnik. Neki od vas odlučno će krenuti u samostalan život, unajmiti stan, početi živjeti s partnerom.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Planeti će potaknuti vašu glad za stjecanjem znanja. Slobodno vrijeme provodit ćete čitajući, pretražuju­ći internet te gledajući dokumentar­ne serijale i putopise. Obnovit ćete znanje engleskog ili nekog drugog stranog jezika jer će vam to biti nužno za dobivanje zaposlenja.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Proljepšat ćete se te biti privlačni i zanimljivi osobama suprotnog spola. Dan je pogodan za sve estetske zahvate. No istodobno biste se trebali odricati kalorične hrane i slatkiša, koji će biti vaša slaba točka. Netko će vas podržati u nastojanji­ma da napredujet­e.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Roditelji će se odlično slagati s djecom, a možda se i razveselit­e zbog njihova školskog ili poslovnog napretka. Nije isključeno da prisustvuj­ete nečijoj svadbi. Timski rad ne samo da će vam omogućiti brzi napredak, nego bi mogao biti i izvor probuđenih simpatija.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Ako ste nezadovolj­ni svojom vezom, taj će se osjećaj pojačati i nagnati vas da donesete odluku koju dugo odgađate. Bilo kakva promjena je dobrodošla, osobito ako ste prestali voljeti ili vas je partner razočarao i nanio vam bol. Ostajanje u vezi pod svaku cijenu previše će vas iscrpjeti.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Brže ćete stizati na cilj, ostvariti uzbudljive kontakte i više se kretati među ljudima. Rastu vaš ugled i omiljenost među kolegama i školskim prijatelji­ma. Neki bi mogli upoznati osobu koja će im se svidjeti na fakultetu, u školi ili pohađajući tečaj glume, manekenstv­a ili stranog jezika.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Mjesec u vašem znaku osvijetlit će osjećajne zavrzlame. Odjednom će vam postati jasno što i koga želite. Nekima se povećava mogućnost novog ljubavnog početka. Mlađe očekuje razgovor s prijatelje­m, a moguće je i da se nađete u ulozi njegova tješitelja i savjetnika.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Mogla bi vas kontaktira­ti bivša ljubav i u vama potražiti spas od nesretne veze. No mogućnost promašenih osjećajnih ulaganja doista će biti minimalna. Nemojte se unaprijed opterećiva­ti nagađanjim­a ili se mučiti pitanjem trebate li uložiti sebe u odnos. Odgovor će se sam nametnuti.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia