24sata

ŠIKIĆ: SAD SE SKRIVAJU VIJESTI O ZARAŽENIMA

- Pišu: J. TOLIĆ, R. KULUŠIĆ

Uz dvojicu zaraženih korona virusom, Lokomotiva ima i još petoricu igrača sa simptomima korona virusa te bi stoga potencijal­no odigravanj­e utakmice predstavlj­alo veliku opasnost za širenje daljnje zaraze korona virusom.

Lokomotiva je zbog toga zatražila odgodu utakmice s Osijekom te ju je i dobila.

- Kako bi se izbjeglo daljnje moguće širenje zaraze i na sve ostale sudionike utakmice Osijek - Lokomotiva, neophodno je istu odgoditi dok nadležni epidemiolo­g ne donese rješenje o daljnjem postupanju i dok se ne napravi dodatno testiranje cijele momčadi i utvrdi stvarno stanje - rekao je Josip Brezni, povjerenik HT Prve lige. Ovo je prvi slučaj odgode utakmice zbog korona virusa u HNL-u. Lokomotiva je problema s korona virusom imala i na početku nove sezone. Imala je pet zaraženih igrača.

- Uskoro će se virus pojavljiva­ti svugdje, pitanje je koliko će ljudi biti pošteni - rekao je za RTL Božidar Šikić, direktor Lokomotive, a onda ispalio:

- Mislim da nema zlih namjera, ali sigurno ima skrivanja

U NOVOM TERMINU

pozitvnih nalaza u klubovima. Jednostavn­o, ne možemo pobjeći od tog virusa.

Bilo je i reakcija iz Osijeka.

- Ni mi ni oni više ne igramo Europu, stoga ne bi trebalo biti nekih posebnih problema pronaći i definirati novi termin do odlaska na zimsku stanku. Da, šteta zbog ovakve situacije i žao mi je što danas nismo bili u mogućnosti odigrati jer smo u dobroj formi i pobjedničk­oj seriji. Međutim, što je, tu je rekao je Nenad Bjelica. Rijeka je objavila kako su joj dva igrača zaražena. Riječani u četvrtak u 1. kolu Europske lige na Rujevici dočekuju Sociedad.

 ??  ?? Lokomotiva sad ima dvije odgođene utakmice u sezoni
Lokomotiva sad ima dvije odgođene utakmice u sezoni

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia