24sata

PARADA PORINA

Josipa Lisac je Splićanki dala savjet kako očuvati glasnice...

- Pišu: T. PAPONJA, P. ANIĆ-BOŽIĆ, M. ĆOSIĆ

Svečana glazbena dodjela 28. Porina u Zagrebu izazvala je pozornost jer su se slavne domaće face nakon dulje pauze zbog korone konačno okupile. Splitska pjevačica Albina Grčić (22) zbog nedavnog Eurosonga plijenila je pažnju.

Došla je u pratnji dečka, nogometaša Ivana Ćalušića (21). Mladi par izmjenjiva­o je nježnosti, a Albina je Ivana i poljubila nakon što je primila nagradu Porin u kategoriji za Novog izvođača godine. Publici je otpjevala i svoju “Tick-Tock” pjesmu.

- Moram biti iskrena, nisam očekivala da ću dobiti nagradu. Pratim Porin otkad sam bila mala. Još mi je kipić uručila Josipa Lisac koja je, i prije nego što je pročitala moje ime, viknula: “Yeees!”, to mi je stvarno velika čast i prekrasan osjećaj - rekla nam je Albina. Dodala je kako čestita svim dobitnicim­a i otkrila što joj je Josipa ranije savjetoval­a.

- Uglavnom mi je pomogla oko lijekova za glasnice, kako to izdurati na Eurosongu - kaže. Za Albinin styling bio je zadužen opet stilist Stefan Orlić. Čupavim “grudnjakom” i glomaznim zlatnim nakitom privukla je veliku pozornost na crvenom tepihu.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia