24sata

Stigla je kći: Zove se Lilibet

-

Princ Harry (36) i vojvotkinj­a Meghan Markle (39) dobili su drugo dijete, kćerkicu Lilibet “Lili” Dianu Mountbatte­n-Windsor, piše Mirror. Kćer vojvode i vojvotkinj­e od Sussexa rodila se još u petak, ali par je to objavio u nedjelju. - Lilibet je došla na svijet u 11:40 sati u bolnici Santa Barbara Cottage Hospital. Majka i dijete su dobro te su otpuštene kući - stoji u službenoj objavi para. Princ Harry i njegova supruga ovim su imenom odali počast kraljici Elizabeti II. (95), prabaki rođene bebe i princezi Diani, pokojnoj majci princa Harryja. Meghan je ranije priznala bližnjima kako je imala komplikaci­je u trudnoći. - Vojvotkinj­u su mučile nesanica

PRESRETNI MEGHAN I HARRY i konstantne mučnine. Toliko joj je bilo loše da je otkazala sve planove za naredni period. Posljednji tjedni trudnoće su joj bili jako teški - rekao je izvor blizak Meghan. Par se početkom 2020. privremeno preselio u Kanadu, a zatim su ubrzo odabrali Kalifornij­u za svoj dom. Prije nešto više od dvije godine, britanski princ i bivša glumica postali su roditelji prvi put. U svibnju 2019. na svijet je stiglo njihovo prvo dijete, sinčić Archie Harrison.

- On će biti veliki brat. Presretni smo što je stiglo pojačanje u obitelji - rekao je par koji je 2020. šokirao cijeli svijet kada se odrekao kraljevski­h dužnosti. (mć)

 ??  ?? Vijest su tajili dva dana, a malena Lili je stigla kući
Vijest su tajili dva dana, a malena Lili je stigla kući

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia