24sata

Erslan: Slomio je šaku na mojoj glavi

BRAVO, IVANE Nadam se da sam nastupom kupio ulaznicu za Pulu, Martin Zawada bi bio protivnik po mjeri, rekao je obrovački ponos Ivan Erslan

- Piše: FABIJAN HRNČIĆ

VELIKI FAVORIT To je tako u MMA-u, nekad te pogodi u sekundi. Napravio je ludo bacanje, još mi je ostala ruka ispod njega i odmah je zabacio nogu. Nisam obratio pozornost na gušenje i to je greška. Dovršio me i skidam kapu, započeo je nakon poraza od Salahdine Parnasse (23, 15-1-1) hrvatski borac Filip ‘Nitro’ Pejić (28, 15-5-2).

Nakon pobjede Ivana Erslana (29, 10-1-1) protiv Przemyslaw­a Mysiale (38, 24-11-1), večer je u Gdansku dobro počela za borce iz zagrebačko­g American Top Teama. Obrovački ponos nokautirao je Poljaka u prvoj rundi i tako se vratio nakon poraza od Tomasza Narkuna (31, 18-4) u borbi za titulu poluteške kategorije. Ivan nije ni skinuo bandaže, nego je odmah otišao u Pejićev kut.

- Vidio sam da mu je koncentrac­ija, kako ide borba dalje, slabila i kao da nije htio biti unutra, kao da je htio da sve što prije završi. Odradili smo taktički kako smo se dogovorili, sve je bilo po planu. Jednom me čak i srušio, nisam htio završiti na leđima i brzo sam se pridigao. Poslije meča sam malo razgovarao s Mysialom i rekao mi je da je kod tog udarca slomio šaku na mojoj glavi. Nadam se da sam nastupom kupio kartu za Pulu. Spominjao se Martin Zawada UFD Gyma, mislim da bi on bio protivnik po mjeri - kaže Erslan.

 ??  ?? Nakon krošea Erslan mu je zadao seriju žestokih udaraca i bio je to kraj
Nakon krošea Erslan mu je zadao seriju žestokih udaraca i bio je to kraj

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia