24sata

NAJBOLJI TJEDNI HOROSKOP

- Za 24sata piše astrologin­ja Vesna Narat

OVAN 21. 3. - 19. 4.    

POSAO – Dobar Sunčev i Merkurov utjecaj psihofizič­ki vas osnažuju pa vam intelektua­lni zadaci, kao i oni koji iziskuju tjelesno naprezanje neće biti problem. Odnos s kolegicom bit će napet.

LJUBAV – Iako ćete mnogo razgovarat­i s partnerom kako biste riješili probleme, još puno posla je pred vama. Ne odustajte, osobito ako vidite da ste sve bliskiji.

ZDRAVLJE – Psihički ste vrlo jaki i izdržljivi, no tjelesna forma vam je u padu. Čuvajte se nespretnih pokreta i padova.

DOBAR DAN 03.08. LOŠ DAN 01.08.

RAK 21. 6. - 22. 7.     

POSAO – Razdoblje je pogodno za utiranje novih putova u poslovanju i plasiranje proizvoda. Novčana će pitanja krenuti uzlaznom putanjom, ali će ih pratiti povećani troškovi. LJUBAV – Vaša zavodljivo­st pribavit će vam novu simpatiju. Zbližavanj­e će se dogoditi putem SMS poruka, interneta ili na ljetovanju. U brakovima će biti više mira i sloge. ZDRAVLJE – Mogli biste obavljati pretrage, osobito ako već dulje vrijeme trpite razne tegobe. Pazite na sebe jer ste vrlo osjetljivi i skloni raznim tegobama.

DOBAR DAN 06.08. LOŠ DAN 01.08.

VAGA 23. 9. - 23. 10.     

POSAO – Bit ćete rastrzani između više različitih poslova, a odnosi s kolegama ili šefovima neće donijeti zadovoljst­va. Morat ćete se osloniti na vlastite mogućnosti.

LJUBAV – Morat ćete još pričekati kako bi se vaše šanse kod simpatije povećale. Ne pokazujte drugoj strani osjećaje, još nije vrijeme za to. Budite strpljivi i čekajte svojih pet minuta. ZDRAVLJE – Pazite se propuha i ne izlažite se suncu bez adekvatne zaštitite. Mogli biste dobiti kakvu virozu, prehladiti se ili zbog stresa imati želučanih tegoba.

DOBAR DAN 03.08. LOŠ DAN 01.08.

JARAC 22. 12. - 19. 1.     

POSAO – Pazite da se previše ne opustite i počnete brzopleto trošiti novac. Odnosi s kolegama i šefovima, bit će puni pozitivne energije. Češće ćete ići na poslovna putovanja. LJUBAV – Ako se u odnos uvukla dosada, učinite nešto. Druženje s prijatelji­ma, odlazak na izlet ili izlazak na večeru pozitivno će utjecati na vašu vezu ili brak.

ZDRAVLJE – Dobro ćete se osjećati, no one osjetljivi­je pripadnike ovog znaka mogla bi mučiti pojačana napetost i tjeskoba. Dobro bi vam došla kakva tehnika meditacije.

DOBAR DAN 05.08. LOŠ DAN 02.08.

BIK 20. 4. - 20. 5. 

POSAO – Imat ćete uspjeha u sportu i umjetnosti te koristi od ljudi na položaju. Mnogo ćete raditi pa budete li pretjeriva­li, mogli biste osjetiti gubitak energije.

LJUBAV – Mogli biste se s nekim privlačnim pogledavat­i, ali još ne dolazi do nečeg konkretnog. No dobar Venerin utjecaj u znaku Djevice naglo ubrzava situacije nabolje. ZDRAVLJE – Puno se krećete, a najviše vas vesele putovanja. Ako ste na moru, obilazit ćete turističke lokacije, a najdraže će vam biti kupanje u skrivenim uvalama.

DOBAR DAN 06.08. LOŠ DAN 04.08.

LAV 23. 7. - 22. 8. 

POSAO – Odlična koncentrac­ija i zapažanje pomoći će vam u pregovorim­a i javnim nastupima. Drugi će vam zavidjeti. Šefove pohvale i kompliment­i dat će vam vjetar u leđa. LJUBAV – Vaša vam Zodijačka vladavina otvara lijepo razdoblje u kojem je sve moguće; poznanstvo, slučajni susret s vrućom završnicom, pomirenje ili obnavljanj­e strasti. ZDRAVLJE – Štiti vas Sunce u vašem znaku, a dani su odlični za odlazak na dijetu jer ćete biti strpljivi i ustrajni u njezinom provođenju. Imate li tegoba, brzo ćete ozdraviti.

DOBAR DAN 04.08. LOŠ DAN 01.08.

ŠKORPION

24. 10. - 21. 11. 

POSAO – I dalje ste u razdoblju nejasnih odnosa s kolegama. No imate dovoljno prijašnjih zasluga pa se nikom posebno ne trebate dokazivati. Vaši planovi počinju se ostvarivat­i. LJUBAV – Strast će planuti u ljubavnim vezama, stoga se zaštitite od neplaniran­e trudnoće. Samci će imati prigodu dobro se zabaviti u društvu privlačne i zanimljive osobe. ZDRAVLJE – Nema većih problema što se zdravlja tiče. Veseli ste i puni optimizma, jedini problema kod osjetljivi­h pripadnika znaka može stvarati nesanica.

DOBAR DAN 02.08. LOŠ DAN 01.08.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

POSAO – Surađujte s ljudima oko sebe, slušajte što govore. Nemojte proturječi­ti šefovima, osobito ako vam nisu skloni. Sporije ćete se prilagođav­ati određenim promjenama. LJUBAV – Izlasci s partnerom unijet će osvježenje u odnos, osobito ako to malokad činite. Samci, želite li koga osvojiti, bit ćete vrlo uvjerljivi. Samo naprijed!

ZDRAVLJE – Koža lica ili tijela mogu vam biti jako osjetljivi pa se pripaziti prilikom sunčanja. No vaša je vitalnost jako dobro, a i psihički ste jaki i otporni na stres.

DOBAR DAN 04.08. LOŠ DAN 01.08.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

POSAO – Skladni odnosi s okolinom i ugodna komunikaci­ja, podržat će vaše dobro raspoložen­je. Mogućnosti napredovan­ja su izvjesne, ali ćete se još morati strpjeti.

LJUBAV – Priči ćete osobi koja vam se sviđa, ne čekajući da ona učini prvi korak. Vaša ljubavna inicijativ­a svidjet će se drugoj strani, ali do veze zasad još neće doći.

ZDRAVLJE – Previše ste aktivni, svugdje vas ima i neuredno živite. Usporite s takvim tempom jer u protivnom slijede iscrpljenj­a. Godilo bi vam više kvalitetno­g sna.

DOBAR DAN 03.08. LOŠ DAN 05.08.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

POSAO – Sa Marsom u vašem znaku raste i vaša izdržljivo­st. Čak i ako niste po prirodi prodorni, sad ćete pokazivati više inicijativ­e. Dobre prilike za zaradu bit će vam motivacija. LJUBAV – Ljubavna veza je stabilna, no nemojte se uspavati i prepustiti svakodnevi­ci. Male promjene najbolji su lijek protiv zasićenja koje prijete svakom odnosu.

ZDRAVLJE – Ako ste na moru, izbjegavaj­te rizične vodene sportove i pazite koliko se sunčate jer ste u razdoblju kada možete dobiti opekotine. Pazite i na osjetljivo grlo.

DOBAR DAN 07.08. LOŠ DAN 04.08.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

POSAO – Poslovni odnosi i okolnosti postat će vam jasniji, no razočarenj­a su i dalje moguća. Morat ćete se uklopiti u timski rad, prihvatiti tuđe ideje s kojima se nećete složiti. LJUBAV – Moguća su osjećajna razočaranj­a i gubitak povjerenja u neke ljude, no to je samo prolazna kriza. Iz vas će progovarat­i preosjetlj­ivost uvjetovana planetima.

ZDRAVLJE – U nepovoljno­m ste razdoblju, stoga vodite brigu o sebi. Čuvajte se jakog sunca i sparina, pijte dovoljno vode. Pazite se i sklonosti ozljedama.

DOBAR DAN 03.08. LOŠ DAN 07.08.

RIBE 19. 2. - 20. 3.     

POSAO – Osim nesporazum­a sa šeficom ili kolegicom, sve ostalo će funkcionir­ati jako dobro. Bit ćete zapaženi i pohvaljeni, što će izazvati zavist onih s kojima radite.

LJUBAV – Imat ćete osjećaj da partner ne razumije vašu osjećajnu stranu prirode i da sve previše racionaliz­ira. Možda ste neobjektiv­ni, a on ipak u pravu. Razmislite o tome. ZDRAVLJE – U napetom ste razdoblju u kojem pojačano trošite svoju energiju. To bi moglo izazvati pad imuniteta pa osnažite organizam vitaminima, voćem i povrćem.

DOBAR DAN 01.08. LOŠ DAN 05.08.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia