24sata

Đoković: Izdalo me moje tijelo...

RASPAD VELIKANA Srbija je od najboljeg tenisača svijeta očekivala dvije medalje, ali Đoković je izgubio u singlu pa predao miks

- Piše: HRVOJE TIRONI

Novak Đoković ostaje bez olimpijske medalje u Tokiju! Najbolji tenisač svijeta priželjkiv­ao je tijekom jučerašnje­g dana osvajanje dvije brončane medalje (singl i miks), no kući se vraća praznih ruku.

Jednostavn­o, srpski tenisač nije izdržao, tijelo ga više nije slušalo. Novak Đoković prvo je od Španjolca Pabla Carrena Buste izgubio 6-4, 4-6, 3-6 u meču za broncu, ali već tijekom tog susreta vidjelo se da se s prvim reketom svijeta nešto događa. Srpski tenisač razbijao je rekete, a u jednom trenutku čak je od frustracij­e i bijesa bacio reket na tribine?! Carreno Busta u tri je seta osigurao broncu, a Đoković se potom “zbog problema s lijevim ramenom” odlučio povući iz miksa i odustati od druge borbe za broncu. Tako je bez prilike za osvajanjem olimpijsko­g odličja ostala i njegova partnerica Nina Stojanović. - Ozljeda je u pitanju. Ne jedna nego više njih. Nadam se da me to neće zaustaviti da sudjelujem na US Openu, koji je, naravno, idući veliki cilj. Ali ne kajem se što sam došao ni što sam dao sve od sebe. To je normalno, logično je kad si na OI-ju da hoćeš dati sve od sebe da svojoj zemlji doneseš medalju - rekao je Đoković pa nastavio:

- Žao mi je i zbog Nine što na kraju nismo izašli na teren, ali, jednostavn­o, otkazalo mi je tijelo, potpuno. Igrao sam pod lijekovima, nenormalni­m bolovima, iscrpljeno­šću, nisam više mogao igrati.

 ??  ?? Novak Đoković dugo nije bio nervozan kao protiv Carrena Buste
Novak Đoković dugo nije bio nervozan kao protiv Carrena Buste

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia