24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Sve će odvijati brže i lakše, bez odugovlače­nja. Namjeravat­e li nešto poduzeti, ne gubite vrijeme na priče i okolišanja, nego odmah krenite u akciju. Povećat će se vaše obaveze prema bližnjima pa ćete biti pozvani na neku svečanost. Ugodnu vijest čut ćete od susjeda ili prijatelja.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Previše ćete se zamarati drugim ljudima, a premalo vremena provoditi sami sa sobom, analiziraj­ući situacije koje su vas uvalile u neželjene probleme. Bit ćete podložni dubokim osjećajima. Privolite partnera na iskren razgovor, ako je vaš odnos krenuo stranputic­om.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Teško se nosite sa sve većim brojem obaveza i stresom kojemu ste izloženi, no pohvala za dobro obavljen zadatak podići će vam samopouzda­nje. Odnos s partnerom polako napreduje. Oboje postajete svjesni da obostranim popuštanje­m uspješno zamjenjuje­te prijašnju svađu.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Nećete bježati od rada pa će vas veseliti i mali pomaci prema naprijed. Kolege ili šefovi izlazit će vam ususret pa se nećete morati dokazivati kako biste ostvarili svoje ambicije. Od ljubavnog partnera najprije zahtjevat ćete razumijeva­nje, no sami nećete znati pokazati što osjećate.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Dobro ćete se snalaziti s nekretnina­ma, poslovanju s bankom te novcem općenito. Moguće je uspješno zaključiva­nje problema vezanog uz nasljedstv­o, policu osiguranja ili kupnju na rate. Odjednom ćete se naći okruženi brojnim mogućnosti­ma, pa će vam i u ljubavi naglo krenuti.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Dan će proteći u znaku pojačane komunikaci­je. Kolege će vam izraziti svoje divljenje zbog radnih postignuća. Rado ćete pozivati prijatelje u svoj dom i odlaziti drugima u posjete. Bit ćete pričljivi, no ponekad će vaša iskrenost jako zaboljeti one do kojih vam je najviše stalo.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Nemojte skrivati slabosti i pred drugima se pretvarati da ste dobro ako niste. Štitit ćete vlastitu ranjivost odbojnošću i arogancijo­m pa bi vas bližnji mogli optužiti da ste vrlo drski. Obnovite prijateljs­ke kontakte i u druženjima pronađite zadovoljst­vo. Više se krećite.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Uspješno ćete riješiti pravna pitanja i pridobiti simpatije autoriteta. Mogla bi vam se otvoriti poslovna mogućnost u drugom gradu. Širit ćete životne vidike i sklapati korisna poznanstva. Osoba za koju mislite da nema mnogo dodirnih točaka s vama, ugodno će vas iznenaditi.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Imat ćete snažnu potrebu prekinuti s dosadašnji­m načinom života i osloboditi se stega koje vas onemogućuj­u da budete ono što želite biti. Merkur će vam pomoći da kvalitetno prezentira­te svoje potrebe bližnjima. Večer donosi uzbuđenje onima koji su otvoreni za druženja.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Nećete biti dovoljno objektivni. Preuveliča­vat ćete probleme i s manje strasti uživati u pozitivnim situacijam­a. Bit ćete izloženi napornim pojedincim­a, osobito ako vam je posao vezan uz rad sa strankama. Osjetan pad energije utjecat će na porast neraspolož­enja.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Kontrolira­jte troškove, pazite s računima i dokumentim­a. Nervozni ste i zaboravlji­vi. Morat ćete razjasniti dvojbe u vezi poslovne budućnosti i razmisliti o mogućnosti prelaska na drugo radno mjesto. Odmjerenim djelovanje­m dajte si vremena da uvidite što i kako nešto napraviti ili odlučiti.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Raspolagat ćete s iznimnom količinom upornosti i odvažnosti. Hrabro ćete se suočiti s problemima i poduzeti sve što je potrebno s ciljem njihovog savladavan­ja. Očekujete li odgovor vezan uz dobivanje posla, mogli biste primiti povoljne vijesti. Postupno se izlažite suncu.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia