24sata

Drugi dio Ljetnih noći u kolovozu

- Piše: PAULA BOBANOVIĆ

Teatar EXIT prvi dio Ljetnih noći ispratio je u najveselij­emu mogućem tonu i raspoložen­ju uz smijeh, glazbu, gitaru, pjesme, žlice i rimu.

Nikola Nedić i Mario Jovev u predstavi “Cabaret – koncert za žlice i gitaru” opjevali su koronu, potrese, alkoholiza­m, kapitaliza­m, rutinu, ljubav, laž, Božić te mnoge druge teme i pojave, pa je publika nakon predstave otišla kući s osmijehom.

Kako su najavili, svojom predstavom htjeli su ljudima popraviti raspoložen­je, dan, tjedan, pa čak možda i godinu.

- S predstave ćete izaći pjevušeći, smijući se, ali i razmišljaj­ući o pojedinim stihovima i mudrostima koje sadrže. Neke pjesme će vas nasmijati do suza, neke će vas utješiti, neke će vas dirnuti i probuditi empatiju, a neke će vas možda pokrenuti te potaknuti na akcije i promjene u vlastitom životu - poručio je glumački dvojac.

Drugi dio Ljetnih noći Teatar EXIT počinje 29. 8., također predstavom “Cabaret - koncert za žlice i gitaru”, a završava 12. 9. “Konglomera­cijom – izborom iz autorskih predstava Saše Anočića”. Predstave u drugom dijelu Ljetnih noći koje se održavaju u Muzeju za umjetnost i obrt i Teatru EXIT počinju u 20 sati, a izvedbe u Studiju EXIT ostaju, kao i u prvom bloku, u 21 sat.

Ulaznice su u prodaji na blagajni u Muzeju za umjetnost i obrt te online na www.ulaznice.hr, a sve informacij­e o programu i predstavam­a nalaze se na www.teatarexit.hr.

 ??  ?? Nikola Nedić i Mario Jovev
Nikola Nedić i Mario Jovev

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia