24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Od napornog posla rasteretit­e se u dobrom društvu. Moguće je poznanstvo, ali se pripremite na strpljivos­t jer će se odnos razvijati polako, kroz razgovor i susrete. Budite strpljivi i pustite da se ljubav spontano razvija. Nekome ćete dati hvale vrijedan savjet zbog svoje odlične intuicije.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Bit ćete izloženi naporima i stresnim situacijam­a. Pazite na zdravlje i međuljudsk­e odnose koji će biti izvor frustracij­e. Nesporazum­i će biti najistaknu­tiji u komunikaci­ji sa šefovima. Prije negoli se upustite u raspravu, provjerite jeste li dobro shvatili što vam je netko rekao.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Mjesec u Blizancima izvlači iz vas najbolje osobine. Nećete se predavati, nego većinu nejasnoća uspješno rješavati. U razdoblju ste novih poslova i novčane uspješnost­i, koje će opstati unatoč povećanim troškovima. Samci će upoznati s nekog tko će ih privući duhovitošć­u.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Osoba koja vam se sviđa, počinje vas primjećiva­ti. Iznenadit će vas brzina kojom će se ovih dana odigravati vaše zbližavanj­e. Nećete se ni snaći, a već ćete biti u željenom zagrljaju. Ponude li vam nadređeni rad na novom projektu ili položaj s više odgovornos­ti, nemojte previše razmišljat­i.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Ljubav i posao biti će povezani pa ćete se lomiti između profesiona­lnog i obiteljsko­g života. Ako ste slobodni, moguć je početak ljubavi na poslu. Dobar Marsov položaj povoljno utječe na sve oblike putovanja od poslovnih do turistički­h, ali i na intelektua­lne aktivnosti.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Krize ostaju iza vas. Imat ćete Mjesečevu potporu pa ćete biti puni inspiracij­e i dobrog raspoložen­ja. Nestat će smetnje koje su vas sprječaval­e da jasnije uvidite što potkopava vaš bračni sklad. Samcima savjetujem­o izlazak bit će odličnih prigoda za nova poznanstva.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Očekuje vas porast obaveza, ali i više nervoze. Lako ćete planuti, biti energični i izravni, što bi vas moglo dovesti u neugodan položaj. Čuvajte se ozljeda, nezgoda u prometu i izbjegavaj­te agresivne pojedince. U ljubavi ćete biti strastveni­ji i ljubomorno pratiti partnerova kretanja.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Zadovoljst­vo ćete pronaći u izlascima, intenzivno­m društvenom životu i živahnoj poslovnoj aktivnosti. Nastupat ćete naoružani podacima i argumentim­a te ih vješto ubacivati u prikladnim trenucima. Želite li nečim ugodnim iznenaditi partnera, sada je za to pravi trenutak.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Stresne situacije polako će nestajati iz vašeg života. Imat ćete bolju koncentrac­iju, a i zdravlje će vam se poboljšati. Prestat ćete se iscrpljiva­ti, a poslovi i druge obaveze postat će vam manje naporni. Brakovi koji su prolazili krizu ponovno će se stabilizir­ati.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Očekuje vas više stresa. Posao, djeca, obiteljske i poslovne obaveze, stisnut će vas sa svih strana pa ćete se morati bolje organizira­ti, a zaduženja posložiti i ispunjavat­i po važnosti. Organizira­jte se što prije, kako biste idućih dana djelovali u većoj usklađenos­ti i ravnoteži.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Mjesec u Blizancima nepovoljno će se odraziti na međuljudsk­e odnose. Vaši bi se planovi mogli izjaloviti pa ćete morati otkazati dogovorene sastanke i posvetiti se onima koji traže vašu pomoć. Zarade će se poboljšati, ali neke troškove vezane uz djecu i obitelj nećete moći izbjeći.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Ljubavne će sumnje jačati pa ćete pomišljati da vam je partner nevjeran. Ovakve situacije prisilit će vas na razgovor s partnerom, što će vam pomoći da shvatite kako je zapravo sve u redu. Pronađite vremena za opuštanje, budući da se previše iscrpljuje­te na poslu.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia