24sata

ZIDINE ODUŠEVILE BRYANTOVE CURE

- Pišu: AZRA ŠARČEVIĆ, DAVOR LUGARIĆ

Vanessa Bryant (39), udovica košarkaške legende Kobea Bryanta, trenutno ljetuje s tri kćeri i prijatelji­com u Dubrovniku, a koliko je oduševljen­a našim gradom na obali pokazuje na Instagram profilu.

Nakon što je u nedjelju otkrila kako je u Dubrovnik stigla kako bi ispunila želju najstarijo­j kćeri Nataliji, koja je silno htjela posjetiti grad u kojemu se snimala svjetski poznata serija “Igra prijestolj­a” (Game of Thrones), Vanessa ne prestaje objavljiva­ti fotke njihova provoda u našem najpopular­nijem gradu na obali. Na fotkama koje je Vanessa postavila na Instagram profil djevojke ne skidaju osmijeh s lica te izgleda da se jako dobro zabavljaju. Šetale su se Stradunom, jele u restoranu i snimile grad s balkona na lokaciji na kojoj su odsjele. Podsjetimo, udovica Kobea Bryanta napisala je u opisu objave iz Dubrovnika kako je ovaj izlet, prije smrti, dozvolio i legendarni košarkaš.

- Odvela sam klince u Kraljev Grudobran. Totalno Cersei/Khaleesi potez. Kobe je dozvolio Nataliji da ode na putovanje u Hrvatsku sa svojim razredom iz srednje škole, no on je bio otkazan zbog korona virusa. Ja sam se potrudila da je Natalija ipak posjeti. Prekrasno je - otkrila je. Vanessa i Kobe bi prošlog travnja proslavili 20. godišnjicu braka.

- Sretna godišnjica ljubavi. Volim te. 20 godina - napisala je tad Vanessa. Dobila je veliku podršku, a i sama opisala kako je smogla snage krenuti dalje. - Jednostavn­o morate ustati i ići dalje, ležanje u krevetu i plakanje neće promijenit­i činjenicu da moja obitelj više nikad neće biti na okupu. No to što ću ustati i gurati dalje bitno je kako za moje kćeri, tako i za mene. Tako da to i radim - rekla je udovica Kobea Bryanta.

U padu helikopter­a prošle godine poginuli su Kobe i Gianna Bryant, te pomoćna trenerica Christina Mauser, John i Keri Altobelli i njihova kći Alyssa, Sarah Chester i njezina kći Payton. Bili su gusta magla i loša vidljivost, no unatoč tome, pilot je odlučio poletjeti, iako nije smio. Istražitel­ji su objavili izvještaj nesreće koji sadrži 600 stranica, a u njemu piše kako je Zobayan poletio prema oblacima, što je zabranjeno, a bio je i dezorijent­iran, zbog čega nije mogao normalno sletjeti, dok helikopter nije imao nikakav mehanički kvar. Krivicu za nesreću snosi i kontrola leta jer je navodno jedan zaposlenik koji je završio sa smjenom zaboravio reći kolegi da bi helikopter, u kojemu se nalazio Kobe Bryant, trebao poletjeti...

 ??  ??
 ??  ?? Kobe Bryant igrao je 20 sezona za LA Lakerse, osvojio je pet NBA prstena
Kobe Bryant igrao je 20 sezona za LA Lakerse, osvojio je pet NBA prstena
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia