24sata

U Motovunu je završena turneja Rock&OFF Tour

-

Prvi Rock&OFF Tour nezavisne novinarske glazbene nagrade Rock&OFF završio je prošli tjedan koncertom Je Veux u sklopu Motovun film festivala.

To je bila zadnja destinacij­a od ukupno sedam gradova u više od mjesec dana kroz koje se čuo dobar Rock&OFF glas svih nominirani­h i pobjednika u kategoriji “Veliki prasak”, a koji su nam se mogli pridružiti na turneji. Turneja je započela 25. lipnja u Đakovu u Rock baru King, gdje su publiku dočekali Je Veux i Ogenj, a nastavila se dan poslije, 26. lipnja, u kutinskom klubu Baraka, gdje su pred publiku stali Je Veux i The Siids. Atmosfera je u oba grada bila odlična, publika, ali i izvođači jedva su dočekali koncerte uživo nakon pandemijsk­e godine.

- Bilo je stvarno fantastičn­o. Super je stvar da svi koji su bili nominirani ili su pobjednici u prethodnim godinama imaju priliku opet zasvirati, sudjelovat­i na zajedničko­j turneji po cijeloj Hrvatskoj u najboljim klubovima - rekli su iz benda Ogenj. Turneja je 2. srpnja stigla u Ljetno kino Jelsa, a 3. srpnja u kninski klub A3. U Jelsi smo slušali neke od najpoznati­jih pjesama J.R. Augusta uz pratnju saksofonis­ta Luje Parežanina i zbora.

A zadnji koncert Rock&OFF turneje održala je Je Veux u sklopu Motovun film festivala 28. srpnja. Brdo filmova i sjajna atmosfera bili su idealno mjesto za čuti pjesme poput “Dance to forget” ili “Lovable” i završiti prvi Rock&OFF Tour.

- Ovo je stvarno idealna prilika za manje gradove u Hrvatskoj da vide izvođače koje inače ne bi imali priliku poslušati uživo, a i izvođačima da posjete ta mjesta - rekao je voditelj projekta Davor Drezga.

 ??  ?? Iz benda Ogenj zadovoljni su ovom turnejom
Iz benda Ogenj zadovoljni su ovom turnejom

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia