24sata

NAPILI SE I IZBOLI GA NOZˇEM NA KUPANJU

Seline: Uhitili su supružnike iz unutrašnjo­sti zemlje. Navodno su se posvađali s prijatelje­m jer se skinuo gol. Ubili su ga...

- Piše: EMIRAT ASIPI

Prvo su se kupali u moru. Ubijeni se skinuo gol, što se nije svidjelo muškom paru. Tražili su da se obuče, a onda je nastala svađa.

Ispričali su nam to mještani Selina kraj Zadra gdje se jučer zbilo stravično ubojstvo. Naime, policija je jučer oko 1 sat zaprimila dojavu o tučnjavi u moru u blizini svjetionik­a u Selinama na plaži Pisak. Odmah po zaprimljen­oj dojavi, policajci su izašli na mjesto tučnjave gdje su zatekli dvoje ljudi. Kako saznajemo, radi se o muškom paru, koji su navodno iz Zagreba.

TREĆEG SU PRONAŠLI U MORU

Istragom je policija utvrdila da je u tučnjavi sudjelovao još jedan čovjek kojeg nisu pronašli. Tražili su ga na kopnu i moru, a pomagala im je i Lučka kapetanija. Potraga je završila isti dan oko 6 sati gdje su u moru, na udaljenost­i od oko 800 metara od obale, pronašli tijelo muškarca s ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt. Tijelo muškarca prevezli su na Odjel patologije u Opću bolnicu Zadar, gdje je jučer trebala biti obdukcija. Prema dosadašnji­m saznanjima riječ je o nasilnoj smrti, objavila je zadarska policija.

- Cijelo mjesto je u šoku, cijeli dan se o tome govorilo. Prizori na tom mjestu su bili užasni. Ubijeni čovjek, koliko znamo, imao je oko 25 godina te je iz Zagreba. Bili su pripiti i dosta su galamili kod tog mjesta. Inače, u našem kraju dolaze uglavnom ljudi iz unutrašnjo­sti Hrvatske i iz Zagreba. Nikad nismo ovako nešto doživjeli u mjestu. Zaista smo šokirani. Tko bi rekao da se nešto ovako može dogoditi. To su bili sve mladi ljudi, a da se ovako zabavljaju pa onda ubijaju, pa to je strašno - nadodali su naši sugovornic­i iz Selina i ispričali detalje.

‘OVO JE BILO ZAISTA STRAŠNO’

- Kao što smo već rekli to golo kupanje je završilo kobno. Počeli su se odgurivati, a onda su uslijedile i brojne psovke. Vidjelo je da su popili više nego inače. Onda su tom ubijenom muškarcu počeli glavu utapati u more, a onda je uslijedio šok. Odjednom se pojavio nož. Tad se desilo to što se desilo. Što da vam kažem, neće ovo na dobro, strašno nešto - kažu šokirani mještani. Već jučer su u službene prostorije policije doveli dva muškarca koje dovode u vezu s ovim incidentom, nad kojima policajci, u suradnji sa Županijski­m državnim odvjetništ­vom u Zadru, provode kriminalis­tičko istraživan­je kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog ubojstva.

- Ne ponovilo se, to je nečije dijete. Zamislite kako je sad toj majci ili ocu kad su dobile takvu stravičnu vijest. Tuga i jad. Samo to mogu reći. Ovo nećemo uspjeti tako brzo zaboraviti, kažem vam. Tu dolaze ljetovati obitelji s djecom, mirna okolina. Nema toliko turista i nema toliko sadržaja pa tu godinama dolaze isti ljudi. Onda imate ovo, usred sezone. A za što? Pa sigurno za gluposti i male kavge se vade noževi i oduzimaju životi. Kao Divlji zapad smo postali. Policija je jučer cijeli dan ogradila tu kobnu plažu. Na nekim mjestima su se jučer mogli vidjeti i tragovi krvi. Mora se početi strože kažnjavati da nam ovakve stvari ne bi postale svakodnevi­ca. Još uvijek ne možemo vjerovati. Strašno nešto - ispričali su nam u dahu mještani Selina.

 ??  ?? Noćno kupanje trojice muškaraca završilo je kobno. Jedan je ubijen na
plaži Pisak
Noćno kupanje trojice muškaraca završilo je kobno. Jedan je ubijen na plaži Pisak

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia