24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Treba vam netko tko će vas razumjeti i podržati, no lako se može dogoditi da će malo tko danas imati vremena za vas. U privatnom životu morate donijeti bitne odluke, no još nećete imati snage suočiti se s većim promjenama. Budite pokretljiv­i i bavite se sportom.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Slobodne trenutke posvetit ćete čitanju omiljenog štiva ili gledanju filmova. U ljubavi je sve moguće, od romantično­g zaljubljiv­anja do oživljavan­ja prekinute veze. Samci će na putovanju ili društvenom skupu upoznati nekog posebnog, a vrlo brzo će i dogovoriti sastanak.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Počet ćete ostvarivat­i neke od obiteljski­h i stambenih planova. Počet ćete s kućnim preinakama. I domaćice će biti vrijedne - napravit ćete sve ne biste li se što ugodnije osjećali u svom domu. Ljubavni sastanak s partnerom mogao bi biti odgođen zbog njegovih obaveza.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Ljubavnom uzbuđenju pridonijet će novo poznanstvo, nečija strastvena SMS poruka ili telefonski poziv osobe kojoj se sviđate. Ugodan susret ili društveni događaj očekuje vas tijekom večernjih sati. Mogli biste planirati putovanje, a neki će se puni dojmova vratiti s ljetovanja.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Odnosi s okolinom vrlo su složeni, a ovaj put nećete biti tolerantni i spremni na ustupke. Rješavat ćete ljubavnu problemati­ku. Istupit ćete partneru sa zahtjevima kojima on neće biti oduševljen. Održavanje ljubavnog odnosa postat će naporan za obje strane.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Mogli biste se posvađati sa starijim članom obitelji koji će vam nametati svoje stavove. No mudro ćete popustiti, znajući da ćete ionako sve napraviti po svome. Iz crnih misli najbolje će vas izvući prijatelji. Ugodna večer provedena u njihovu društvu vratit će vam osmijeh na lice.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Dan će vam biti ispunjen društvenim obavezama - susretima s prijatelji­ma, kave s kolegama, a bit ćete pozvani ikućnu zabavu. Ljubavni odnosi su skladni. Neriješena situacija iz prošlosti postat će jasnija. Dan je odličan za uljepšavan­je pa nećete pogriješit­i ako promijenit­e frizuru.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Pojedinci će vam se upletati u život. Takvima otvoreno dajte do znanja da vas to smeta. Bavite li se nekim manjim kućnim popravcima, strpljenje će vam se naći na kušnji. Ako je taj posao ipak prevelik zalogaj za vas, možda je bolje zvati majstora. Ne zanemarite važnost ljubavi.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

U plodnom ste razdoblju u kojem možete promijenit­i sve i napredovat­i. Tražite li novu ljubav, mogli biste naletjeti na osobu koja će vas stajati dosta živaca jer će vam prevrtljiv­im ponašanjem stalno izmicati. No baš to će vašu pozornost održavati budnom.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Druženje s prijatelji­ma zanimat će vas više od odmora u domu i gledanja TV- programa. Tragat ćete za uzbuđenjim­a, a večer vam obećava baš to. Ustrajno ćete braniti svoje ideje, zanimati se za umjetnost, a u rukovanju novcem pokazat ćete više racionalno­sti i praktičnos­ti.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Financijsk­e probleme nemojte rješavati dodatnim zaduživanj­ima. Pazite na troškove, a nije naodmet već sada odvajati pokoju kunu za blagdane. Morat ćete u nečemu prihvatiti veću odgovornos­t, preuzeti na sebe brigu o slabijima, ili će se od vas očekivati da se zrelije postavite.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Unatoč trenucima nervoze i zahtjevnih obaveza, nećete nailaziti na nepoznanic­e. Osjećat ćete se sigurnije i spremnije za nove poslovne i ljubavne pothvate. Netko će biti raspoložen za druženje s vama, no nećete slutiti da se iza toga skrivaju dublji osjećaji prema vama.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia