24sata

SAŠA: BIO SAM BUCKO SA SELA

BURNO NA SNIMANJU SPOTA Za novu pjesmu “San” je snimao video u Moščenićko­j Dragi gdje je u pet ujutro probudio ljutu mještanku...

- Piše: IVA DIVLJAKOVI­Ć

Pjevač i radijski voditelj Saša Lozar (41) početkom kolovoza je objavio spot za novu pjesmu “SAN”, a sad je otkrio kako je na snimanju imao zanimljivu anegdotu.

- Snimali smo scene na plaži. Bilo je pet ujutro i kolegica Sara je plesala po plićaku na Mošćeničko­j Dragi. U jednom trenu je iz dvorišta izletila bijesna gospođa i počela vikati da od nas ne mogu spavati i da su na odmoru. Izletjela je kao raketa ispred režisera Filipa koji nije znao što se događa a mi smo s klupe promatrali i u čudu gledali jer su glasniji bili valovi nego mi. Eto, gospođo nadam se da se odmarate i oprostite još jednom. Razmislite, možda je to bio samo san - smije se Lozar. Usput dodaje kako je još kao dijete roditeljim­a znao zadavati prave glavobolje.

- Bio sam dosta dobro dijete. Bucko sa sela. Jel trebam još što nadodati? Sve se kod mene događalo nakon što su to moji vršnjaci prošli. Odličan đak i volio sam glazbu. Sad sam ipak malo ‘gori’ - kaže pjevač. Dodaje kako u njegovom susjedstvu dok je bio dječak nije baš bilo puno vršnjaka. - Dosta sam stvari radio sam. Kako sam od malih nogu uz glazbu imao sam jedan kazetofon na koji sam se stalno snimao kako pjevam. U nekoliko navrata sam snimio baku i tatu kako se svađaju oko kupnje novog auta i to sam onda puštao susjedima kad bi došli na kavu. Nakon toga su mi lomili sve one zaštite na kazetama da ne mogu više snimati. Kasnije sam se počeo družiti s frendovima, bježati u druge države na koncerte Prodigyja i slične stvari - otkriva Lozar. Sa suprugom Marinom je 15 godina u braku.

- Prvo ljubav onda razumijeva­nje i tolerancij­a. Obostrano naravno. Brak je nešto na čemu se konstatno radi - zaključuje glazbenik.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia