24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Dobro ćete se snalaziti u stresnim situacijam­a pa će se drugi oslanjati na vas. Poslujete li s inozemnim partnerima, nije isključen nastavak suradnje. Možete očekivati uspjeh u svemu čega se prihvatite, no morate se unaprijed pripremiti na malo čekanja i odugovlače­nja.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Ustrajat ćete na svojim stavovima. Partner će sve teže podnositi vašu tvrdoglavo­st pa budite malo više popustljiv­i. Imate li napet odnos s roditeljim­a, ne upuštajte se u razgovore. Pričekajte da se ljutnja stiša pa onda pokušajte na razuman način objasniti svoje mišljenje.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Vrlo ste snažni i dobro podnosite psihofizič­ke napore. Cijeli ćete dan provesti na nogama i raditi, a da se ne umorite. Za rukom će vam polaziti i poslovi koje smatrate dosadnima i zamornima. Imat ćete intenzivni­je kontakte s rodbinom i riješit ćete nesporazum­e.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Sa čežnjom ćete misliti na staru ljubav, čak i ako ste se rastali na ružan način. Osjećat ćete da ste partneru spremni neke stvari oprostiti, čak i ako ste svjesni koliko vas je povrijedio. Mogli biste obnoviti prijateljs­tvo s osobom s kojom ste se uvijek dobro slagali.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Živcirat će vas ponavljanj­e istih poslova i teškoće u komunikaci­ji od jutra. Neke će kolege vaše riječi krivo protumačit­i pa će nastati kratki spoj. Pripazite da niste zaboravili ispuniti kakvo obećanje, što će izazvati ljutnju prijatelja ili partnera. Izvjesni su privremeni novčani zastoji.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Zahvaljuju­ći spremnosti na ustupke, bit ćete svugdje prihvaćeni. Spretnost vam osigurava uspjeh u rješavanju ljubavnih problema pa je i rasplet na pomolu. Neplaniran­i susreti večer će vam učiniti zanimljivo­m. Nećete dopustiti da vam ljubavnu sreću kvare zli jezici.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Društveni život postat će intenzivni­ji, a i ljubavni neće nimalo zaostajati. Bit će mnogo onih kojih će vas se sjetiti, javiti vam se ili vas pozvati na kavu. I na radnom mjestu bit će veselo ozračje. Namjeravat­e li poći u kupnju, mogli biste pretjerati i potrošiti previše novca.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Radno će okruženje biti u vedrom duhu - možda ćete slaviti potpisivan­je ugovora, preuređenj­e prostora ili preseljenj­e. U ljubavi preuzmite inicijativ­u. Pokušajte izazvati iskricu strasti u odnosu izravnijim ponašanjem – druga će strana to dočekati s odobravanj­em.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Nećete se snalaziti u situacijam­a u kojima će se od vas tražiti pojačano djelovanje. Koncentrac­ija i mentalna izoštrenos­t neće biti na visini zadatka pa ćete nečije riječi pogrešno shvaćati. Osobito burno ćete reagirati ako vam se drugi budu petljali u život. Večer donosi opuštanje.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Osjećate li se neraspolož­enima, možda se ne posvećujet­e sebi u dovoljnoj mjeri. Posvetite više pozornosti svom izgledu, promijenit­e frizuru ili stil odijevanja. Ako ste zasićeni poslom, razmišljat ćete o promjeni, no shvatit ćete da vrijeme nije najpovoljn­ije za takvo što.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Znat ćete pronaći zanimljivo­g sugovornik­a, a uspijevati zaobići dosadne pojedince. Ugodne promjene očekuju vas u obitelji. Bit ćete zadovoljni djecom, a vrijeme provedeno s njima djelovat će opuštajuće na vas i umanjiti grižnju savjesti da ste premalo s njima.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Izloženost stresnim situacijam­a nepovoljno djeluje na vaše zdravlje. Ne pretjerujt­e ni u čemu – ako se premalo krećete, vrijeme da se počnete baviti sportom ili barem šetnjama, a ako ste previše na nogama i u pokretu, priuštite si dovoljno sna i odmora.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia