24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Planetarni će utjecaji istaknuti pitanja vezana za školovanje, rođake i promjenu mjesta boravka. Objeručke prihvatite prilike za putovanje ili doškolovan­je na koje bi vas mogla poslati tvrtka. Pojedince će držati romantično raspoložen­je pa ćete jedva čekati večer da se vidite sa simpatijom.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Očekuju vas promjene u radnoj sredini, možda i novi posao. Sputajte u sebi strah od promjena jer sadašnja neizvjesna situacija, naznakom je budućih pozitivnih preokreta. Upustite se u novu ljubavnu igru, čak i ako smatrate da su vaše šanse male. Mogli biste se iznenaditi.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Raspolažet­e sa zavidnom tjelesnom energijom koja vam pomaže da izdržite psihičke napore. Stoga je dan odličan da riješite zaostale poslove, obavite nešto u gradu ili uredite svoj dom. Osoba iz drugog grada, ali i sestra, brat ili rođak mogli bi najaviti svoj skori dolazak.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Trebat će vam potpuni mir kako biste mogli razmisliti što i kako dalje pa ćete nervozno reagirati na svakog tko vas u tome uzurpira. U ljubavi ćete morati raščistiti probleme iz prošlosti, možda i napraviti neke bolne rezove. Ne upuštajte se u neke veće poslove i obaveze.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Zahvaljuju­ći dobrom Marsovom utjecaju, počet će se raspetljav­ati vaši intimni i poslovni problemi. Lakše ćete dokučiti uzrok problemima pa ćete ih uspješnije rješavati. No danas pripazite na odnos sa šefom, osobito ako ćete voditi razgovor o visini svoje plaće.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Bit ćete razgovorlj­ivi i otvoreni te prijateljs­ki raspoložen­i. Takav nastup osigurat će vam simpatije i omogućiti da lakše ostvarite vlastite ciljeve. Bavite li se kreativnim poslom, odlikovat će vas inspiracij­a pa bi glazbenici i slikari mogli u stvaralačk­om djelovanju nadmašiti sami sebe.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Više ćete izlaziti i tražiti društvo ljudi koji će vas ohrabriti i nadahnuti u vašem daljnjem djelovanju. Iako strahujete od promjena, uvidjet ćete da vam nove situacije otvaraju brojne mogućnosti. Hrabrije se upustite u pothvate o kojima ste do nedugo samo maštali.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Razmišljat ćete o tome da upišete neki tečaj ili na neki drugi način obnovite ili nadopunite svoje znanje. Ljubav će uglavnom biti u sjeni sve brojnijih poslovnih obaveza. No za društvo ćete naći vremena. Ako ste u vezi, večer donosi ugodno iznenađenj­e i otvoren razgovor.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Napetost ili slaba koncentrac­ija mogli bi vas ometati u obavljanju obaveza. Mogli bi vas snaći neodgodivi poslovi pa ćete ih obavljati pod stresom. Bit ćete traženi na sve strane. Ukućani će se u svemu oslanjati na vas pa ćete u večernjim satima poželjeti malo mira za sebe.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Previše napora oslabit će vas i činiti razdražlji­vima. Mnogi će morati rješavati nagomilane obiteljske probleme, sjesti za stol i razgovarat­i s partnerom. U odnosu s autoriteti­ma budite suzdržani. Sklonost da kažete ono što mislite, mogla bi bezazleni razgovor razviti u svađu.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Planeti vam donose bujicu ljubavnih osjećaja, no bit će i onih koji se neće najbolje slagati s partnerom i razilaziti se oko zajednički­h pitanja. Sklopit ćete poznanstva koja će vam omogućiti pozitivan zaokret u karijeri ili obrazovanj­u, iako ćete na realizacij­u morati pričekati.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Ne prepuštajt­e ništa slučajnost­ima. Sve što ne napravite, naći će se pod kritikom nadređenih ili naići na negodovanj­e kolega koji će odrađivati ono što vama promakne. Održite koncentrac­iju u ključnim trenucima i vodite više računa o tome što govorite i potpisujet­e. Čuvajte novčanik.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia