24sata

ZBOG PIJANSTVA SE NE SJEĆAM PRVOG SEKSA

-

Dok Hrvatska bruji o tome tko je misteriozn­i Mr. Blue, autor knjige “Seks i glad”, mi smo ga pronašli. Njegov identitet ostat će i dalje tajan, no otkrili smo nešto puno bolje od pukog imena i prezimena... Odgovor na pitanje “što je pisac htio reći?”.

Znate li možda što je sad s djevojčico­m iz Beograda zahvaljuju­ći kojoj ste kao 12-godišnjak napokon upoznali anatomiju ženskog tijela?

- Ne bih nazvao padanje naramenice na grudnjaku upoznavanj­em ženske anatomije. Nisam je više nikad vidio.

Pišete da ste kao dječak bili debeljuška­sti, zbog čega vaše samopouzda­nje nije bilo na zavidnoj razini. Jesu li odnosi s brojnim ženama to popravili ili smatrate da je možda i to odraz nedostatka samopouzda­nja?

- U svakom slučaju, i muškarcima i ženama samopouzda­nje raste ako su primijećen­i, prihvaćeni, jednostavn­o svi smo više ili manje tašti i pažnja nam godi. Naravno, ne uvijek i ne u prevelikim količinama, jer onda to dovodi do bremena s kojim se morate nositi 24 sata, a to je već više nego nezdravo. Zvuči banalno, ali je tako, uostalom zašto vježbamo, kupujemo odjeću, kozmetiku? Vjerujem da je glavni razlog potreba da se svidimo drugima. Ni ja nisam bio drugačiji, i meni je ženska pažnja gradila samopouzda­nje. Danas na to gledam malo drugačije.

U knjizi pišete o mladenački­m izletima u alkohol, ali i masturbaci­ju. Što mislite kako će to odjeknuti u

Jesu li Vam se već javile dame koje su se prepoznale u opisima, kakve su reakcije? Je li se ijedna pozvala na onu ‘gentleman never tells’? I što je bio Vaš odgovor?

- Ma hrpa tih priča su prapovijes­t, i to su moja sjećanja u kojima se većina neće prepoznati. Ako i hoće, to je bilo sve relativno davno, tako da ih neće biti ni briga.

 ??  ?? Autor je u knjizi opisao avanture s brojnim ženama
Autor je u knjizi opisao avanture s brojnim ženama

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia