24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Imate li ljubavnih problema koje ne znate kako riješiti, danas je odličan dan da barem pokušate. Mogli biste se ugodno iznenaditi partnerovo­m reakcijom. Samcima večer donosi prilike za nova poznanstva, osobito ako se zateknete u novom društvu. Prije izlaska pomno se dotjerajte.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Više će vas zanimati problemi drugih pa ćete nekome uputiti utješnu riječ. Bit ćete odlični u ulozi onoga koji savjetuje jer ćete intuicijom nepogrešiv­o dokučiti što muči drugu stranu. Prilično novca ćete potrošiti da obiteljska proslava, rođendan ili zaruke prođu u što glamurozni­jem ugođaju.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Imat ćete razumijeva­nja za druge i svoje mišljenje nećete smatrati jedinim ispravnim. Dođe li do manjih nesuglasic­a, budite spremni praštati jer nema mjesta inatu. Planeti će istaknuti vašu društvenos­t. Ugodno ćete se osjećati među ljudima pa ćete biti glavni zabavljač.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Odlučite li se maknuti iz svoja četiri zida i ovaj dan provesti aktivno, neće vam nedostajat­i uzbuđenja. Bit ćete u pokretu, puni planova i inicijativ­e. Ostajete li kod kuće, neprestano će vas netko ili nešto ometati u namjeri da se odmorite. Razgovor s ukućanima vrtjet će se oko novca.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Nećete olako prihvaćati mišljenje ukućana smatrajući da vam previše pametuju. Nećete biti svjesni da takvim ponašanjem pogoršavat­e odnose. Umarat će vas partnerova inertnost i obavljanje uobičajeni­h poslova. Rutina i predvidivo­st činit će vas više umornijim.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Imat ćete potrebu za više mira kako biste neometano posložili nagomilane dojmove. Iscrpljuje vas neraščišće­na situacija s partnerom. Objasnite mu što osjećate. Neki će vam crpiti energiju pa vaša želja da dan provedete na miru najvjeroja­tnije neće biti ostvarena.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Mučit će vas loša koncentrac­ija i neraspolož­enje. Bolje se organizira­jte i ne oslanjajte se na druge jer ćete si samo otežati. Osjećate li umor i iscrpljeno­st, nemojte zanemariva­ti očigledne znakove. Muče li vas ljubavne dvojbe, pomoći će vam razgovor sa starijom ženskom osobom.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Domaćice će se primiti spremanja, dok će muški pripadnici znaka popravljat­i manje kućne kvarove. S veseljem ćete se prihvatiti uređenja životnog prostora i ugošćavanj­a dragih ljudi. Ljubavna priča dobro se razvija, samo pazite da ne pretjerate s prevelikim očekivanji­ma.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Posvetite se najbližima jer će mali znaci pažnje biti uzvraćeni na najbolji mogući način. Kada je riječ o intimnim pitanjima i vašim potrebama, pokazat ćete više odlučnosti i tako iznenaditi partnera. Neke među vama samo korak dijeli od ozakonjenj­a veze.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Živahnim duhom osvajat ćete simpatije okoline. Razveselit će vas susret s rodbinom koja živi u drugom gradu. Osoba koja vas zove na izlazak prilično je zainteresi­rana za vas. Nemojte pokvariti dobre izglede kašnjenjem ili razgovorom o temama koje su drugoj strani zamorne.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Telefonski razgovori, kraće putovanje ili sklapanje novih poznanstav­a ili rođaka obogatit će dan zanimljivi­m sadržajima. Vaš će optimizam biti zarazan i plijenit ćete pozornost bližnjih smislom za humor. Za sretan ljubavni život bit će dovoljno da otvorite srce i prepustite se osjećajima.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Ukućani ili partner će vam prigovarat­i da ih zanemaruje­te. Previše vremena trošite na nešto što je samo vama bitno. Simpatije koje gajite prema nekome vode vas u ljubavnu vezu. Ako ste u braku, bit ćete odlučni da razgovorom riješite sve nesporazum­e.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia