24sata

Što se dogodi kad na vrbi rodi grožđe?

TKO JE TU LUD!? Nakon najbolje od najboljih u kukanju, danas će voditelj serijala, glumac Zoran Pribičević, malo o lažnim obećanjima političara

- Piše: IVONA BLAŽUN

U suradnji sa Zoranom Pribičević­em, 24sata Oriđiđi produkcija na YouTube kanalu 24sata donosi novi show svake subote u 12 sati - “Tko je tu lud!?”, serijal u kojemu opisujemo probleme jednog “tipičnog” Hrvata.

Otkrivamo srž nekih narodnih poslovica, bavimo se hrvatskim mentalitet­om i problemima društvenih mreža, pametnog iskorištav­nja artikala na akciji ili tragedijam­a poput dobivanja posla usred ljeta. Zorana Pribičević­a gledatelji su dosad mogli vidjeti u “Zabranjeno­j ljubavi”, u HBO-ovoj seriji “Protuudar”, ali i na kanalu 24sata u serijalu “Firma”. U “Zabranjeno­j ljubavi” glumio je glavnog lika Danijela, a serija se bavila “zabranjeno­m ljubavi” brata i sestre, svađama, ubojstvima, aristokrat­skom obitelji i raznim elementima koji su se protezali kroz više od 700 epizoda koje su gledatelji s nestrpljen­jem

DRUGA EPIZODA svakog dana pratili. Unatoč velikom glumačkom iskustvu, Zoran priznaje kako je serijal “Tko je tu lud!?” prilika da prvi put bude i voditelj jednog serijala. Kad smo ga pitali kako se zbog toga osjeća, odgovorio je:

- Da, prvi je put i jako me to veseli, pogotovo zato što sudjelujem u svakom dijelu procesa, od ideje do realizacij­e. Baš je pravi gušt, između ostalog i zato što kad puknemo od smijeha, možemo se smijati do mile volje, a nema ljutitog producenta koji te tjera da se uozbiljiš jer se mora završiti snimanje za taj dan.

Na pitanje otkud mu ideja za serijal, voditelj projekta i emisije “Tko je tu lud!?” odgovara: - Kako u slobodno vrijeme pišem sve i svašta, tako sam zapisao još davno i neke svoje šaljive skečeve koji su uglavnom bili inspiriran­i nekim stvarnim ljudima, situacijam­a i događajima i koje sam s vremenom dorađivao. Sada sam ih odlučio konačno završiti, uobličiti i pokazati svima pod zajednički­m nazivom ‘Tko je tu lud!?’. Prošle subote mogli ste pogledati prvu epizodu serijala “Tko je tu lud!?” pod nazivom “3, 2, 1 kukaj” kroz koju smo vam prikazali najbolje od najboljih u kukanju. Od problema s dobivanjem posla tijekom ljeta pa sve do toga što gotovo svaki praznik 2021. pada na vikend. U drugoj epizodi, u subotu, 21. kolovoza, pogledajte što se dogodi kad na vrbi rodi grožđe. Unatoč lažnim obećanjima susjeda i političara, sad će se zbog novonastal­e situacije ipak sve morati ispuniti. Serijal “Tko je tu lud!?” i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite u našoj Videoteci, na našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata. hr i na službenom YouTube kanalu 24sata.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia