24sata

Martin: Ha, znate što ide nakon srebra i bronce...

-

Moja obitelj je sportska. Od malih nogu i kroz progonstvo u Njemačkoj i u Zagrebu od 0 do 24 samo je veslanje. To je moj život i to živim. Emocije nisu umjetno stvorene, nego su urođene, rekao je Martin dodavši kako je prezadovol­jan osvojenim trećim mjestom na Olimpijski­m igrama u Tokiju, rekao je Damir Martin za HRT.

Kako je izvukao posljednji­h 250 metara ući se u sportske anale. Gotovo nadljudsko­m snagom nadoknadio je zaostatak od dužine čamca i završio treći. - Konkurenci­ja je bila velika. Nas 12 ili 15 moglo je konkurirat­i za finale. Bilo je puno nepoznanic­a, kao npr. Grk i Rus finalu. Njih dvojica su se pojavila ove godine i nitko nije znao što i koliko mogu. Nismo mogli kalkulirat­i ni na kakvu konkurenci­ju, nego samo na svoj rad - rekao je Damšo. Na pitanje kakva očekivanja ima od Olimpijski­h igara u Parizu 2024. godine, rekao je kako će izvući najbolje najbolje iz sebe. - Nakon srebra i bronce ne trebam najavljiva­ti na što se spremam u Parizu - rekao je Martin, koji je još na odmoru, ali već u ponedjelja­k počinje s laganim treninzima, jer ga drugog vikenda u rujnu na Jarunu čeka državno prvenstvo.

Da, uvjereni smo da Damšo, kako ga zovu od djetinjstv­a, može na Olimpijski­m igrama u Parizu doći do toliko željene zlatne medalje. Samo da ga zaobiđu ozljede, za ostalo će se pobrinuti Martin. Uh, kako bi nakon srebrne i brončane dobro sjela i zlatna olimpijska medalja. (dm)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia