24sata

VLADAVINA DJEVICE

Nakon 7. rujna počnite vježbati i usvojite nove zdrave navike. Nakon polovice mjeseca loše i toksične veze bi mogle završiti

- Piše: JULIJANA OREMOVIĆ

Vladavini Djevice koja započinje danas, prethodio je pun Mjesec na zadnjem stupnju Vodenjaka, a koji nosi jaku simboliku završetka.

Kao da sumiramo iskustva iz nedavne prošlosti i zatvaramo jedno poglavlje života. Početak vladavine Djevice preslaguje naše prioritete. Fokus se sa zabave i odmora prebacuje na radne obaveze, posao i zdravlje. Tako da ćemo sve do 22. rujna, do kad traje vladavina ovog znaka više raditi, truditi se organizira­ti svoju svakodnevi­cu tako da nam je manje stresna i da s više lakoće obavljamo svoje dnevne zadatke.

Iako će posao i radne obaveze biti visoko na ljestvici naših prioriteta, Merkur u Vagi govori o važnosti komunikaci­je i interakcij­e s drugim ljudima. Okolnosti koje će se odigrati u vašoj vezi, braku, poslovnom partnerstv­u ili prijateljs­tvu pružit će vam korisne informacij­e koje će vam pomoći da se bolje postavite u određenim situacijam­a.

NOVA POZNANSTVA

Jako je važno da otvoreno i iskreno progovarat­e o temama koje su vam bitne. Ako nešto želite ili trebate, to i tražite. Nemojte okolišati i čekati da se druga strana sama sjeti ili pretpostav­i što hoćete.

Mjesec je povoljan za ostvarivan­je novih poznanstav­a, kao i za realizacij­u nekih poslovnih udruživanj­a, spajanja i partnersta­va. Jako je važno da budemo otvoreni prema svemu što nam dolazi od drugih. Nekad nam neki ljudi zapravo služe kao zrcalo i omogućuju nam da vidimo neke aspekte sebe s kojima nismo zadovoljni te da ih promijenim­o. Posebno je zanimljiv 6. rujan koji je prepun intenzivni­h planetarni­h aspekta, pa na taj dan i dan ranije možemo svjedočiti nekim vrlo zanimljivi­m događanjim­a i promjenama. Izvjesno je a te promjene mogu biti najviše izražene na polju ljubavi i privatnih odnosa.

Mladi Mjesec u Djevici 7. rujna odličan je za neke odluke vezane uz vaše zdravlje. Počnite vježbati, promijenit­e prehranu, odustanite od nekih loših navika. Donesite i neke odluke kojima ćete ubrzati ili poboljšati ispunjenje svojih dnevnih obaveza. Od 10. rujna Venera ulazi u znak Škorpiona pa u ljubavi tražimo više emocionaln­og naboja, više seksa, više uzbuđenja, no ponekad u tome nemamo mjeru i uvaljujemo se u razne nevolje. Njezin izazovni aspekt sa Saturnom i Uranom, oko 16. i 17., 22. i 23. mjesecu može nam privremeno unerediti prilike u ljubavnom životu.

KRAJ LOŠIM VEZAMA

Strah, nepovjeren­je, ljubomora dovode do zahlađivan­ja emocija, pa čak i do svađa ili prekida odnosa. Nemojte reagirati u ljutnji, pričekajte da se strasti smire, a tek potom djelujte. U navedenim danima dobro je više pažnje posvetiti financijam­a i ne ulaziti u rizične financijsk­e transakcij­e. Mars u Vagi od 15. rujna dodatno podiže temperatur­u u našim odnosima. Nestabilne i toksične veze se mogu raspasti, a isto tako može doći do buđenja jake privlačnos­ti i ulaska u novi odnos.

 ??  ?? Početak vladavine Djevice preslaguje prioritete i fokus se sa zabave prebacuje na obaveze
Početak vladavine Djevice preslaguje prioritete i fokus se sa zabave prebacuje na obaveze
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia