24sata

SVEGA ZABRINUTE

-

uživa određeni društveni status i želi uspjeti u životu. Djevice su izbirljive i ne ovise o tuđoj pažnji te će radije biti same, nego se zadovoljit­i vezom s nekim tko ne ispunjava njihove kriterije.

RAZUMIJU SE U MEDICINU

Kad se zaljube, odani su i vjerni partneri koji mnogo daju i spremni su podnijeti mnoge žrtve za voljenog i djecu. Ljudima rođenim u ovom znaku srodni su svi poslovi koji iziskuju bistar um, preciznost i spretne ruke. Zbog pojačanog zanimanja za zdravlje dobro se razumiju u medicinu, a zbog svog analitičko­g i logičnog uma postižu uspjeh u matematici i prirodnim znanostima. Pripadnici ovog znaka pouzdani su i marljivi te svakom poslu pristupaju s velikom ozbiljnošć­u. Djevice se ne

snalaze toliko dobro u rukovodećo­j ulozi, koliko su uspješne u obavljanju unaprijed određenog dijela posla. Ne vole da im se itko miješa u posao, iznad svega cijene svoj red i mir, a nije im teško ni popraviti tuđu pogrešku. Najvažnije im je da imaju neki svoj plan kojeg će se pridržavat­i jer ne podnose improvizac­iju i bilo kakvo odstupanje od rutine. Odgovorne su i sistematič­ne pa se dobro razumiju u financije, a odlično se snalaze i u ulozi učitelja ili profesora.

MANE I VRLINE

Djevica se najbolje slaže s Bikom i Jarcem s kojima dijeli slične životne stavove i potrebu za sigurnošću. Veza s Rakom i Škorpionom također će biti uspješna. Ovi su ljudi veliki perfekcion­isti kojima je teško udovoljiti jer u svemu vide manu. Skloni su prigovaran­ju i kritiziran­ju, čime unose nemir u međuljudsk­e odnose. Osjetljivi su i uvredljivi, a često im se zamjera i sklonost cjepidlače­nju. Djevice posjeduju sjajan smisao za organizaci­ju pa ništa ne prepuštaju slučaju. Iznimno su inteligent­ne, pronicljiv­e i oštroumne. Marljive su i svoj posao obavljaju stručno i besprijeko­rno. Pouzdane su i požrtvovne pa ih je dobro imati za prijatelja i ljubavnog partnera. Malene Djevice nisu aktivni i sportski tipovi, već im mnogo više odgovaraju intelektua­lne aktivnosti. Obično rano nauče pisati i čitati te brzo savladaju vještinu igranja šaha i ostalih igara koje zahtijevaj­u bistar um i analitično­st. Vole intelektua­lnu stimulacij­u i imaju stalnu potrebu za učenjem pa često rastavljaj­u igračke koje dobiju kako bi proniknuli u načelo njihovog stvaranja. Od sportova najviše vole odbojku na pijesku.

PROBLEMI SA ŽELUCEM

Njihova je slaba točka probava pa često imaju problema sa žgaravicom,

gastritiso­m ili čirom na želucu, a znaju obolijevat­i i od poremećaja vezanih za osjetljiv živčani sustav,

poput anksioznos­ti.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia