24sata

NAJBOLJI TJEDNI HOROSKOP

- Vesna Narat

OVAN 21. 3. - 19. 4. ★★★★★

POSAO - Bilo bi bolje da ste na ljetovanju jer vam posao donosi podosta nervoze. Kolege se ne pridržavaj­u planova, a neki i na vas prebacuju svoje dužnosti i tako opterećuju. ZDRAVLJE - Nema većih problema što se zdravlja tiče. Veseli ste i puni optimizma, jedini problema kod osjetljivi­h pripadnika znaka može stvarati nesanica.

LJUBAV - Moguća je ljubavna kriza koja će najviše zahvatiti vezane Ovnove. Partner je tvrdoglav i inati se, što vas neopisivo živcira. No razgovorom sve možete riješiti.

DOBAR DAN 25.8. LOŠ DAN 23.8.

RAK 21. 6. - 22. 7. ★★★★★

POSAO - Krasit će vas ljubaznost i pomirljiv karakter pa ćete biti ugodan suradnik. Naklonjene su vam financije pa ćete bolje zarađivati, dobiti honorar ili novi posao.

ZDRAVLJE - Mars vas štiti, a dani su odlični za odlazak na dijetu jer ćete biti strpljivi i ustrajni u njezinu provođenju. Imate li tegoba, brzo ćete ozdraviti.

LJUBAV - Netko vam se jako sviđa, ali vas zasad objektivni­je okolnosti razdvajaju. Ne gubite nadu jer neće proći mnogo vremena, a stvari će se okrenuti u vašu korist.

DOBAR DAN 23.8. LOŠ DAN 26.8.

VAGA 23. 9. - 23. 10. ★★★★★

POSAO - Nemojte na sebe preuzimati veće odgovornos­ti jer nećete imati energije i strpljenja da ih završite. Povjere li vam šefovi važne informacij­e, ne širite ih dalje. ZDRAVLJE - Previše ste aktivni, svugdje vas ima i neuredno živite. Usporite s takvim tempom jer u protivnom slijedi iscrpljenj­a. Godilo bi vam više kvalitetno­g sna.

LJUBAV - S Venerom u vašem znaku privlačni ste suprotnom spolu pa oko vas ima udvarača. Jedna će osoba zauzeti posebno mjesto u vašem srcu pa ste nadomak zaljubljen­osti.

DOBAR DAN 22.8. LOŠ DAN 26.8.

JARAC 22. 12. - 19. 1. ★★★★★

POSAO - Zvijezde će vas nagraditi za minuli rad. Novi poslovi donose zaradu, a povećani prihodi omogućit će vam da planirate ulaganja koje neko vrijeme odgađate.

ZDRAVLJE - Relativno ste dobra zdravlja, a osobito vam gode šetnje uz plažu i plivanje. Stariji Jarci neka pripaze na tegobe s tlakom, možda će vam trebati novi lijekovi.

LJUBAV - Bez vidljivog razloga osjetit ćete da u vašoj vezi nedostaje svježine i zanosa, no tome ne biste trebali pridavati veći značaj. Prolazno je, osobito ako se više potrudite.

DOBAR DAN 28.8. LOŠ DAN 26.8.

BIK 20. 4. - 20. 5. ★★★★★

POSAO - U odličnom ste poslovnom razdoblju u kojem vam sve ide za rukom. Ističete se snalažljiv­ošću i kreativnim idejama pa vas šefovi hvale i podržavaju vaše radne napore. ZDRAVLJE - Mnogo se krećete, a najviše vas vesele putovanja. Ako ste na moru, obilazit ćete turističke lokacije, a najdraže će vam biti kupanje u skrivenim uvalicama.

LJUBAV - Možda nedostaje zdrave komunikaci­je između vas i partnera, no ljubav je neupitna pa sve nesporazum­e rješavate nježnostim­a i ljubavlju. Samci će se zaljubiti.

DOBAR DAN 27.8. LOŠ DAN 25.8.

LAV 23. 7. - 22. 8. ★★★★★

POSAO - Sve vaše vještine i talenti nalaze se u prvom planu. Kao nadređeni bit ćete puni ideja, a kao podređeni vrijedni i učinkoviti. Ostvaruju vam se neki prijašnji planovi. ZDRAVLJE - Psihički ste vrlo jaki i izdržljivi, no tjelesna forma vam je u padu. Čuvajte se nespretnih pokreta i padova. Na moru se radije držite hladovine.

LJUBAV - U lijepom ste razdoblju u kojem možete sresti svoju srodnu dušu, osobito ako ste negdje na moru. Mogli biste upoznati neobičnu osobu, iako i pomalo čudnu.

DOBAR DAN 25.8. LOŠ DAN 28.8.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. ★★★★★

POSAO - Rječiti ste i svojom elokvencij­om osvajate šefove, ali i kolege te stranke. Puni ste ideja i nema tog problema koji niste u stanju riješiti. Mogli biste i češće putovati. ZDRAVLJE - Koža lica ili tijela mogu vam biti jako osjetljivi pa se pripazite prilikom sunčanja. No vaša je vitalnost jako dobro, a i psihički ste jaki i otporni na stres.

LJUBAV - Venera vam nije sklona pa su moguća ljubavna razočaranj­a. No nakon oblaka uvijek zasja sunce pa ćete vrlo brzo izaći iz napetih i zapetljani­h osjećajnih situacija.

DOBAR DAN 23.8. LOŠ DAN 27.8.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. ★★★★★

POSAO - U radnim aktivnosti­ma morat ćete pokazati više praktičnog znanja i smisla za organizaci­ju. Bit ćete skloni naglim reakcijama, što nije dobro ako donosite važne odluke. ZDRAVLJE - U nepovoljno­m ste razdoblju, stoga vodite brigu o sebi. Čuvajte se jakog sunca i sparina, pijte dovoljno vode. Pazite se i sklonosti ozljedama.

LJUBAV - Venera vam otvara nova vrata u svijet romantike. Mnogi će pronaći srodnu dušu, doživjeti prvi poljubac, izgladiti stare bračne probleme ili proslaviti zaruke.

DOBAR DAN 22.8. LOŠ DAN 27.8.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6. ★★★★★

POSAO - Mars u znaku Djevice potpiruje vaše ambicije pa ste željni napredovat­i. Moguć je premještaj, pa i napredovan­je, ali neće proći bez stresa i dokazivanj­a.

ZDRAVLJE - Ako ste na moru, izbjegavaj­te rizične vodene sportove i pazite koliko se sunčate jer ste u razdoblju kad lako možete dobiti opekline. Pazite i na osjetljivo grlo.

LJUBAV - Vaša je veza čvrsta i stabilna, što one u duljim vezama sve više potiče da razmišljaj­u o zajedničko­m životu. Ako ste sami, svidjet će vam se posebno zanimljiva osoba.

DOBAR DAN 22.8. LOŠ DAN 24.8.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9. ★★★★★

POSAO - Željni ste društva i zabave, no posao traži svoje. Planeti su vam izričito skloni pa ste prilično požrtvovni i radišni. Šefovi vas sve više cijene, a kolege vole i poštuju. ZDRAVLJE - Pazite se propuha i ne izlažite se suncu bez adekvatne zaštitite. Mogli biste dobiti kakvu virozu, prehladiti se ili zbog stresa imati želučanih tegoba.

LJUBAV - Nadahnjuje vas zabavan i društveni život pa među prijatelji­ma možete steći novu simpatiju. Ako ste u braku, dobro će vam doći zajedničko ljetovanje i promjena.

DOBAR DAN 27.8. LOŠ DAN 24.8.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12. ★★★★★

POSAO - Odlično se snalazite u svim problemati­čnim poslovnim situacijam­a. U svemu vidite izazov, a to baš i volite. Šefovi bi vas mogli poslati na važno putovanje. ZDRAVLJE - Dobro ćete se osjećati, no one osjetljivi­je pripadnike ovoga znaka mogli bi mučiti pojačana napetost i tjeskoba. Dobro bi vam došla kakva tehnika meditacije. LJUBAV - Uočit ćete da partner pokazuje veći interes ne samo za vas, nego i za poboljšanj­e odnosa. Osamljene će razveselit­i ponuda ili poziv osobe koja im se dulje sviđa.

DOBAR DAN 25.8. LOŠ DAN 24.8.

RIBE 19. 2. - 20. 3. ★★★★★

POSAO - Pred vama će se otvoriti novi izazovi koji vas mogu pokolebati, ali nema razloga za brigu. U danima ste kad možete istjerivat­i pravdu, upuštati se i u rizičnije pothvate. ZDRAVLJE - Mogli biste obavljati pretrage, osobito ako već dulje trpite razne tegobe. Nepovoljni Mars otvara put ka raznim poremećaji­ma pa se pripazite.

LJUBAV - Ljubomorni ste prema partneru, iako vam je druga strana stavila na znanje da nemate razloga. Stišajte svoj buran temperamen­t i vjerujete u partnerove riječi.

DOBAR DAN 23.8. LOŠ DAN 22.8.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia