24sata

MLADI U SPLITU IGRALI PROTIV BOBANA, FIGA... Svjetske zvijezde stigle u Split na svečanost Sportskih igara mladih

-

Sport povezuje, sport je ljubav, sport je jedinstven, sportom se stječe poštovanje svih ljudi, stoga dubok naklon svemu što Plazma Sportske igre mladih rade. Dok god ću ja biti predsjedni­k Uefe i Uefine Fondacije za djecu, pomagat ću radu Igara.

Rekao je to Aleksander Čeferin na svečanosti 25. godišnjice Igara, na koju su u Split došli i Luis Figo, Johannes Hahn, Boban, Mijatović, Srna, Malouda, Maxwell Andrade, Hierro, Davor Božinović... Utakmicu su pritom odigrali natjecatel­ji protiv ambasadora i prijatelja Igara, a svjetske sportske zvijezde predvodio je Luis Figo, koji je stigao u društvu Zvonimira Bobana, Maxwella Andrade, Hierra, Maloude, Darija Srne i Predraga

1) Svoje vještine je pokazao i legendarni Luis Figo 2) Sportske igre mladih uvijek su pune natjecatel­ja 3) Zaigrali su bivši nogometaši pa i ministri 4) Na igre je stigao i izbornik Dalić

Mijatovića. Jedan od trenera te momčadi bio je Igor Tudor. Svečanost nisu htjeli propustili ni Zlatko Dalić, Stipe Pletikosa i Marijan Kustić, predsjedni­k HNS-a, ali i poznati Splićani Gibonni i Tonči Huljić.

Ispunjenje sna o igranju sa svojim idolima bila je najveća nagrada uzbuđenim malim nogometaši­ma koji su ozbiljno impresioni­rali Figa, Srnu, Marija Stanića, Bobana i ostale zvijezde. Da će se raditi o ozbiljnom nogometnom okršaju bilo je jasno i dolaskom Roberta Rosettija, svjetski poznatog nogometnog suca. Navijačku atmosferu kakva već dugo nije viđena na nekom sportskom događaju do usijanja je dovela pobjeda mladih sportaša protiv svjetskih zvijezda.

4

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia