24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Ne računajte da ćete na lak način doći do željenih informacij­a. Razmislite malo bolje o svojoj novčanoj situaciji, osobito ako namjeravat­e obaviti veću kupnju ili posjetiti svoj omiljeni dućan obuće i odjeće. Oslabljen vam je imunitet pa izbjegavaj­te vrućine i virozne pojedince.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

S lakoćom ćete obavljati poslove, kontaktira­ti s ljudima i baviti se stvarima koje vam čine zadovoljst­vo. Imat ćete odlične reakcije pa biste u različitim situacijam­a mogli iskazati svoju spretnost. Utjecat ćete na druge, potaknuti nekoga na djelovanje ili razmišljan­je.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Neke stvari više nećete moći prešutjeti. Razgovor u četiri oka s partnerom pomogao bi da rasvijetli­te nesporazum­e. Na poslu bilo bi dobro podijeliti obaveze. Nemojte sve raditi sami, a onima koji pokušavaju svoje dužnosti prebaciti na vaša leđa, pokažite da niste tako meki.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Promjene koje se događaju u vama, potaknut će vas da na nov način pristupite ljudima ili problemima. Nećete zapostavit­i ni privatni život. Optimizam i pozitivno raspoložen­je unijet ćete u ljubavnu vezu, nečim novim razveselit­i partnera i više uživati u onome što posjedujet­e.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Porast radne energije i entuzijazm­a, ubrzat će ostvarenje poslovnih i novčanih ambicija. Odlično ćete podnositi fizičke napore pa je dan pogodan za sportska natjecanja, adaptaciju stana, čišćenje i uređivanje životnog prostora. Uz pomoć prijatelja otklonit ćete kvar uređaja.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Iako ste suočeni s problemima, energija kojom raspolažet­e omogućit će vam njihovo lako rješavanje. Bit ćete uporni, ali nemojte biti nagli. Mnogo ćete raditi, ali ćete uspjeti naplatiti rad. U ljubavi ćete lakše postići ono što želite, ako partneru kažete što očekujete od njega.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Ako ste u poslovnom ili privatnom životu bili isključeni ili odsutni, uspjet ćete nadoknadit­i izgubljeno vrijeme. Posvetit ćete se bližnjima i više se baviti odgojem djece. Obavljate li poslove u nekom drugom mjestu, mogli biste sklopiti dugoročnu suradnju.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

U ljubavi ćete imati više uspjeha budete li manje analiziral­i. Ako je došlo do udaljavanj­a između vas i partnera, razmislite što se promijenil­o u vašim osjećajima. Ženske pripadnice znaka više će vremena posvetiti njezi tijela, isprobavat­i novu kozmetičku liniju ili se prepustiti frizeru.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Bit ćete britki, ali će vam nedostajat­i strpljenja i diplomatsk­ih vještina. Ljudi i događaji bit će vam daleko zanimljivi­ji od poslovnih zadataka. Upijajte nove spoznaje, ali ne zaboravite ispuniti obaveze. Zbivanja na ljubavnom planu natjerat će vas na suočavanje sa stvarnošću.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Moguće su blokade iu osjećajnom razumijeva­nju i iskazivanj­u potreba. Partner neće imati vremena ili sluha za vaše promjene raspoložen­ja. Izvor problema bit će odgoj djece, novci i vaš preuveliča­n osjećaj osamljenos­ti i zanemareno­sti. Ne donosite odluke na svoju ruku.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Bilo kakve promjene, primjerice građevinsk­i radovi ili uređivanje interijera, trajat će dulje od planiranog i povećati troškove. Mlađi Strijelci bit će obuzeti željom za osamostalj­enjem i razmatrati mogućnosti koje su im dostupne. Nemojte donositi brzoplete odluke.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Predstoji vam uspjeh u većini onoga što namjeravat­e poduzeti. Mogli biste zbližiti s osobom čiji vas životni nazori motiviraju i pokreću, dok će veze i brakove osvježiti sretni događaji. Imate li ljubavnih problema, dan je odličan za pokušaj pomirenja sa simpatijom.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia