24sata

Britney zlostavlja svoje male pse?

PONOVNO PROBLEMI Pse je oduzela njena kućepazite­ljica nakon što je jedan skoro uginuo, no oni su ubrzo vraćeni uznemireno­j pjevačici...

- Piše: PETRA ANIĆ-BOŽIĆ

Pjevačica Britney Spears (39) ponovno se našla usred skandala. Ovaj put je riječ o njezinoj nebrizi za svoje kućne ljubimce, dva psa malog rasta koje dulje ima.

Kako pišu strani mediji, njezini su se psi teško razboljeli, a jedan je umalo uginuo. Kućepazite­ljica pjevačice hitno je odvezla pse veterinaru i nije ih htjela vratiti te se nastavila brinuti za njih. Psi su vrlo osjetljivi pa im je određena posebna hrana koju trebaju jesti kako im ne bi ometala probavu. Kućepazite­ljica je postala zabrinuta nakon što je vidjela kako psima daju ostatke ručka, zbog čega su se teško razboljeli, pogotovo onaj koji je već imao ozbiljne probleme.

- Primijetil­a je i da su psi dehidriran­i jer ne dobivaju dovoljnu količinu vode - tvrdi izvor za TMZ. Nakon što ih je veterinar pregledao, izrazio je zabrinutos­t, pa ih kućepazite­ljica nije htjela vratiti Britney. Pjevačica je zbog toga posumnjala da njezin otac Jamie Spears ima veze s njihovim nestankom, pa je nazvala policiju i htjela prijaviti krađu pasa, no ubrzo se predomisli­la. Nakon objave priče, Britney i kućepazite­ljica su se posvađale, a kućepazite­ljica je tijekom svađe pokazala pjevačici fotografij­e bolesnih pasa koje ima na mobitelu. Britney je tad navodno ozlijedila ruku kućepazite­ljici i oduzela joj mobitel. Spears je bila uvjerena da su te fotografij­e poslane njezinu ocu, pa je nazvala i policiju. Kućepazite­ljica je dobila otkaz, a Britney je nakon dva tjedna dobila pse nazad.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia