24sata

MALI ĆALETA JE ČISTA PETICA

Nogometaš i pravnica tajili su spol djeteta do zadnjeg, a u Dujinim Bilicama će slaviti...

- Piše: MORANA ĆOSIĆ

Hrvatski nogometni reprezenta­tivac Duje Ćaleta Car (24) i njegova supruga Adriana Đurđević (29) postali su roditelji sina, javlja nam izvor blizak paru. Presretni supružnici su spol bebe do zadnjeg dana tajili za širu javnost.

– Duje mi je javio da je dobio sina. Dečkić je super, porođaj je prošao za čistu peticu. Znam da je Duje jučer propustio utakmicu Marseillea protiv Nice jer je Adriana bila pred porođajem – rekao nam je izvor blizak obitelji. U Dujinim Bilicama se, kako doznajemo, priprema slavlje. Adriana se samo dan ranije pohvalila kako dobro podnosi trudnoću uz pomoć sladoleda i krafni.

- Svim trudnicama najiskreni­ja preporuka za jastuk za trudnice i udobne potporne tajice! Moj dan bez njih ne prolazi - rekla je pravnica. Par je u vezi gotovo četiri godine, a u fokus javnosti atraktivna Adriana došla je na ljeto 2018., kad su “vatreni” igrali Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Bodrila je svog partnera na tribinama i bila velika potpora u svemu. U ožujku su se zaručili, sredinom travnja objavili da im stiže prinova, a onda krajem svibnja i uplovili u bračnu luku. Skromnu svadbu imali su u Dubrovniku pred najužim članovima obitelji i prijatelji­ma.

- Kad nekoga voliš, voliš sve njegove vrline i mane. Mene jedino živcira što moram stalno gledati nogomet - našalila se gospođa Ćaleta Car svojedobno. Duje se pak šalio kako mu smeta što Adrianu mora stalno fotografir­ati na čestim dalekim putovanjim­a. Pravnica njihove fotografij­e često dijeli na društvenim mrežama, gdje dobiva brojne pohvale za istančani modni stil. Supružnici trenutačno žive u Francuskoj, točnije u Marseilleu, gdje Duje igra za tamošnji klub Olympique de Marseille.

 ??  ?? Adriana se dan prije porođaja pohvalila kako uživa u slatkom
Adriana se dan prije porođaja pohvalila kako uživa u slatkom

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia