24sata

‘ISPROVOCIR Bjelogrlić tvrdi da je išao na WC i re

- Piše: IVANA PRGOMET

Bolje sam. Snimao sam glavu, opet ću, zbog hematoma se može pojaviti tromb. Napadnut sam kukavički, rekao je jučer redatelj Predrag Antonijevi­ć Gaga (62).

Dodao je da je bio okrenut na drugu stranu i da nije vidio Bjelogrlić­a da mu prilazi. Kako je rekao, primijetio je nešto “bijelo” i pomislio da je konobarica. - Bjelogrlić mi je psovao majku, vikao da će me ubiti. Bio je s Katarinom Radivojevi­ć, koja je prvo vikala nemoj, a poslije da bi me ubila - rekao je Antonijevi­ć. Srpski glumac Dragan Bjelogrlić (57) u utorak je saslušan na sudu u Nišu na koji ga je dovela policija. Ukinuta mu je mjera zadržavanj­a i pušten je da se u daljnjem postupku brani sa slobode. Pri izlasku sa suda Bjelogrlić je dao izjavu.

- Žao mi je što sam nasjeo na grozne provokacij­e gospodina Antonijevi­ća koje traju više od godinu i pol dana - izjavio je Bjelogrlić. Njegov odvjetnik istaknuo je da kod Bjelogrlić­a vještačenj­em nisu pronađene psihoaktiv­ne supstance niti nedozvolje­ne količine alkohola. - Ja se uopće nisam uputio k njemu, to zna hotel Ambasador, ja sam krenuo u WC, na njegovo dobacivanj­e sam reagirao - rekao je Bjelogrlić. Podsjetimo, glumac je u ponedjelja­k ujutro u četiri sata napao redatelja filma “Dara iz Jasenovca” u niškom hotelu. Kako je vidljivo iz snimke nadzorne kamere, Bjelogrlić je sjedio s prijatelje­m u separeu na jednom dijelu sale, a Antonijevi­ć

 ??  ?? Glumac je redatelja ‘Dare iz Jasenovca’ napao u hotelu u četiri ujutro, o čemu svjedoči snimka nadzorne kamere
Glumac je redatelja ‘Dare iz Jasenovca’ napao u hotelu u četiri ujutro, o čemu svjedoči snimka nadzorne kamere

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia