24sata

MIŠO LEGENDA TATA JE KRA Ivana Kovač objavila je fotke s ocem, koji jedva čeka nastup na Poljudu

- Piše: IVANA PRGOMET

Na fotografij­ama koje je objavila na svojim društvenim mrežama Ivana Kovač (43) sjedi u krilu ocu i namješta mu naočale Ray-Ban, uz brkove i zlatni lanac oko vrata, njegov zaštitni znak. Razdragani Mišo je nježno ljubi u obraz dok ona ne skida široki osmijeh s lica. Tata je kralj, poručila je Ivana.

Legenda domaće glazbe nedavno je napunila 80. rođendan. Točnije 16. srpnja. - Trebao je imati rođendansk­i koncert na Poljudu s Torcidom i Hajdukom. No sve je otkazano zbog pandemije korona virusa kaže nam Ivica Bubalo, Mišin menadžer i prijatelj. S Mišom je od proljeća dogovarao koncert, s čijom je idejom pjevač bio oduševljen.

- Mišo je željan nastupa. Budući da se ove godine nije održao koncert za njegov jubilarni 80. rođendan, odnosno korona nam nije dozvolila da slavimo njegov rođendan, želim mu puno zdravlja da na Poljudu proslavimo njegov 90. rođendan - kaže nam Bubalo. Mišo je posljednji nastup imao lani u siječnju u Pazinu, kad je nastupao s kćeri Ivanom. Karte za koncert planule su u rekordnom roku.

- Što je i očekivano. Mišo je kralj hrvatske glazbe - kaže Bubalo, koji se prisjeća kako je pjevač početkom sedamdeset­ih 30 dana zaredom nastupao na Teraci Dioklecija­n u Splitu. Svaku večer karte su bile rasprodane. Tad su se upoznali i započeli suradnju. Kad mu je Mišo rekao da će voditi njegovu glazbenu karijeru, Bubalo je mislio da je pjevač pijan ili da ga je lupilo sunce. Njihova je suradnja trajala 27 godina. U tom periodu rasprodali su splitske Gripe 24 puta, a potom i Poljud.

- Mišo vrlo često zna reći: ‘Split me stvorija’. Želja mu je opet zapjevati na Poljudu - kaže nam Bubalo. Dok čeka neka bolja vremena kako bi ponovno mogao stati pred voljenu publiku, Mišo uživa u ulozi djeda. Njegova unuka Elena, prvo dijete kćeri Ivane i njezina dugogodišn­jeg partnera Elvira Hasanhodži­ća, nedavno je proslavila 4. rođendan. Mišo je unuku dobio tri tjedna nakon svojeg 76. rođendana.

- Bit ću najbolji djed svojoj unuci - rekao je razdragani Mišo kad se Elena rodila.

 ??  ?? Ivana je Mišina kći jedinica. Imaju krasan odnos, kaže Bubalo
Ivana je Mišina kći jedinica. Imaju krasan odnos, kaže Bubalo

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia