24sata

MRLE, SPALIO SI KUPLUNG...

- Piše: MAURO PALISKA

Nisi nas ni trebao zvati na drift da vidiš tko je bolji. Mogla sam ti to reći preko telefona. Na Damira glasi auto i on bolje vozi, ali oboje smo savjesni vozači i kad pijemo, ne vozimo, rekla je Ivana Mazurkijev­ić. Pjevačica se u novoj epizodi serijala “Zvijezde vrište” “sukobila” s partnerom - Damirom Martinović­em Mrletom. U novoj sezoni serijala sve smo podigli na viši nivo. Toyotu je zamijenio BMW, a ovoga puta zvijezde se ne voze s voditeljem Jurajem Šebaljem, nego se natječu međusobno. Do sada su se već sukobili glumci Momčilo Otašević i Vladimir Posavec Tušek, Nives Celzijus koja je čak razbila BMW s Dušanom Bućanom, idoli “generacije

Z” Mimiermake­up i Marko Vuletić te Lidija Bačić i Jan Kerekeš. Šebalj im je pripremio i zanimljive izazove. Startaju sa slalom vožnjom, zatim prelaze na drift i “mišolovku”, a šećer na kraju je bočno parkiranje. - Ambiciozno je krenuo, ali se brzo smirio - komentirao je Šebalj dok je Mrle vozio. Već je na slalomu uspio prvi čunj srušiti, a Ivanka je, iako je rekla da ne vozi “brzo i ludo”, ipak bila bolja i brža od njega, dok je Mrle komentirao kako je nikad nije vidio takvu. U drugom izazovu bacili su se na drift oko kartonskog lika Šebalja. Ivanka je pokušavala, no nije joj išlo najbolje. Za razliku od nje, Mrle je krenuo silovito. Odmah je stisnuo gas te krenuo s driftom i “zakačio” Šebalja.

- Idemo! Čupaaaj! - derao se Mrle kojem je u driftu bilo toliko dobro da nije htio prestati. Šebalj ga je dozivao, no on je odlučio napraviti još nekoliko krugova prije nego što se vrati i preda auto Ivanki za novi izazov - “mišolovku”. Ivanka iz dva pokušaja nije uspjela “ući u mišolovku”, a Mrle je nakon dva neuspješna pokušaja u trećem briljirao. Kao posljednji izazov bacili su se na bočno parkiranje, a to je Mrle odradio bolje.

- Ivanka, ti si malo lošije vozila. Mrle, ti si brže vozio, ali si toksičan za auto. Spalio si mi kuplung i zato ću nju proglasiti pobjednico­m. Čovjeku si razbio auto, ide na vučnu - zaključio je Šebalj. Cijelu epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Ivanka i Mrle poziraju sa Šebaljem prije izazova
Ivanka i Mrle poziraju sa Šebaljem prije izazova

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia