24sata

Prava bolnica u Maksimiru: Dinamo ide po Ligu prvaka!

- Piše: HRVOJE TIRONI

Iz sadašnje perspektiv­e ne bih potpisao penale, ali pitajte me poslije utakmice, haha. Mi vjerujemo da možemo i prije riješiti stvari. Da, potpisao bih produžetke, kaže trener Dinama Damir Krznar.

Zagrepčani puni samopouzda­nja večeras kreću po Ligu prvaka. Gdje im je i mjesto. Zadatak nije lagan, Šerif je iz Tiraspola stigao s velikom prednošću od 3-0. No Damir Krznar ima velike probleme, ozljede su poremetile njegov kadar. Uzvrat sa Šerifom preskaču Lauritsen,

Perić, Tolić, Štefulj, pa i Jakić koji je proteklih dana “zakurio frku” u Maksimiru. Ademi je upitan, kapetan će opet krenuti s klupe.

- Jakić je osjetio bol u zglobu, u ponedjelja­k nije bio spreman za trening, vidjet ćemo hoće li biti na raspolagan­ju za utakmicu. Ademi će biti na klupi

ORŠIĆ

MAJER

MOUBANDJE

ŠUTALO i čekati priliku - jasan je Krznar. No, što se događa s Jakićem? Dinamov veznjak ozlijedio se protiv Lokomotive, a na njegovu je adresu stigla ponuda Eintrachta. Jakić želi otići, zbog problema s gležnjem nije trenirao, pa čak niti s ozlijeđeni­m igračima. I danas ne bi trebao biti u kadru za Šerif. A svojim je stavom i naljutio čelnike kluba. Dinamo je posljednji­h tjedana imao standardiz­iran sastav, “modri” bi uvijek počinjali u formaciji 4-1-4-1. No sad je tu puno upitnika. I nije poznato hoće li Zagrepčani zaigrati s tri (Theophile, Franjić, Moubandje) ili četiri igrača u posljednjo­j liniji (Ristovski, Theophile, Franjić, Moubandje). Opet, postoji mogućnost da Franjić zamijeni Jakića u sredini terena, tu bi na stopersku poziciju upao mladi Šutalo. Koji je također tek izašao iz ozljede.

PETKOVIĆ

FRANJIĆ

LIVAKOVIĆ

IVANUŠEC

MIŠIĆ

RISTOVSKI

THEOPHILE

 ??  ?? Kristijan Jakić propustit će dvoboj protiv Šerifa
Kristijan Jakić propustit će dvoboj protiv Šerifa
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia