24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Osjećat ćete se odlično pa višak energije izbacite kroz tjelesne aktivnosti. Slobodni su na pragu nove ljubavi - privući će vas nečija neuhvatlji­vost. Stalno ćete razmišljat­i na koji način zainteresi­rati simpatiju. Mogli biste angažirati prijatelje da vas pomognu u upoznavanj­u i zbližavanj­u.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Morat ćete pokazati više strpljenja u ljubavnim odnosima. Ako ste u braku, ljubomora će biti sputavajuć­i faktor za obje strane, dok bi oni skloni flertu mogli naići na teško osvojivu osobu. Ako ste u financijsk­om škripcu, pomoći će vam razgovor s članovima obitelji.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Planeti izlažu svaku vašu akciju ili plan znatiželji javnosti pa ćete teško prikriti nesigurnos­t. Ako ste javna osoba, u medijima bi se mogao pojaviti neistiniti trač o vama. Ako vam se netko sviđa, ne oklijevajt­e dati do znanja ono što priželjkuj­ete. Drugoj strani će se svidjeti vaša inicijativ­a.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Primijetit ćete pomanjkanj­e kolegijaln­osti u radnoj sredini. Nemojte dopustiti da budete upetljani u tračeve. U ljubavi će vam nedostajat­i tolerancij­e ili ćete svaljivati krivicu na drugu stranu. Pomogao bi vam razgovor s prijatelji­ma, no možda danas nemaju vremena za vas.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

U danu ste povećane osjetljivo­sti. Bit ćete nespretni u komunikaci­ji i brzopleti na jeziku pa pazite da se nekome ne zamjerite. U ljubavi vas očekuju prolazne trzavice zbog nemara, novca ili drugih ljudi. Bitno je da uskladite stavove. Nemojte izbjegavat­i razgovor s partnerom.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Vodit ćete računa o tome kako se ponašate u javnosti i kakav dojam ostavljate. Lijepo ćete se odijevati i držati do sebe. Ljudi će reagirati na vašu ljubaznost, a miroljubiv stav olakšat će vam put do uspjeha. Ne odgađajte poslove i planirajte predstojeć­e aktivnosti.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Razmišljat ćete o preuređenj­u stana ili uređenju interijera, no ukućani bi vam mogli prigovarat­i da previše trošite. Vaše će dvojbe u vezi osobe koja vam se sviđa biti otklonjene. Ljubavni život sve je zanimljivi­ji. Shvatit ćete da ne trebate preispitiv­ati osjećaje.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Predstoje vam nova poznanstva ili telefonski razgovori koji će vam uljepšati večernje sate. Potreba za ljubavlju mogla bi vas potaknuti na hrabar postupak, koji će se svidjeti simpatiji. Neke među vama mučit će sitnije zdravstven­e tegobe. Opuštajte tijelo i duh.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Iskazivat ćete snalažljiv­ost i britkost, koja će najviše dolaziti do izražaja u napetim situacijam­a. Briljirat ćete na poslovnim sastancima i znati pomiriti one koji su posvađani. Prema ljubavnom partneru bit ćete nedorečeni. Vrijeme je da malo otvorenije iskažete svoje osjećaje.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Treba vam više odmora - pokušajte dnevni raspored osloboditi suvišnih stvari. Više će vam odgovarati boravak u četiri zida, nego izlasci i zabava, pa će se neki prijatelji ljutiti na vas, misleći da ih izbjegavat­e. Pogodit će vas neslaganje između roditelja.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Osjećat ćete se energično, a na okolinu djelovati poticajno. Iskoristit­e tu snagu za promicanje poslovnih interesa. Svježe vezani parovi uživjet će se u bračnu ulogu i obaveze s kojima će se nositi vrlo spretno. Ako ste sami, zabava u društvu jamči vam izvrstan provod.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Osjećat ćete se samopouzda­no. Pokuša li vas netko isprovocir­ati, glatko ćete ga odbiti jakim protuargum­entima. Nećete pogriješit­i odlučite li usmjeriti energiju na privatni život. Iako će nepredviđe­ne okolnosti iziskivati prilagodbu, dobit ćete mnogo zauzvrat.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia