24sata

TEA I IVONA SU SE ŠAMARALE NA SATU KOD PROFESORIC­E

EPIZODA 4, SEZONA 2 Na prvom dramskom satu Leila tjera Teu i Ivonu da odglume svađu, a sve eskalira odglumljen­om ‘tučom’ njih dvije

- Piše: VLATKA ERNEČIĆ

U četvrtoj epizodi nagrađivan­e JoomBoosov­e hit serije “Teini dnevnici”, Teu i njezino društvo čekaju nove avanture. Nakon žestoke svađe s novom profesoric­om hrvatskog jezika, Leilom, koju igra domaća glumica Petra Kurtela, Tea je prisiljena otići kod nje na prvi sat dramske grupe.

Valjda misleći da će joj se time uspjeti umiliti. Na prvom dramskom satu Leila tjera Teu i njezinu najveću školsku neprijatel­jicu, Ivonu, da odglume svađu, a sve eskalira i lažnim šamaranjem između njih dvije. Leila je ponosna na njihove glumačke sposobnost­i pa potiče svaki lažni šamar koji su jedna drugoj odlučile podariti. A curama je na setu bilo zabavno snimati i ovakve žestoke, ali i sve ostale scene i baš su se Ivona i Tea posebno zbližile. Odnosno Pia i Mia, glumice koje ih glume.

- S Piom sam se baš jako zbližila, što je i logično, jer smo ove godine i u ovoj sezoni baš provele mnogo zajedničko­g vremena pred kamerama. Imale smo mnogo zajednički­h scena. A kako smo provodile mnogo vremena skupa ispred kamere, puno smo se družile i iza nje. Naravno, i ostatak ekipe iz produkcije mi je postao blizak s obzirom na to da smo svi provodili jutra i večeri zajedno na setu. Bila je to jedna super zabavna, homogena ekipa za snimanje, ali i ludovanje - priznala nam je glumica Mie Leonie, koja u seriji igra negativku Ivonu.

Iako su u prvoj sezoni bile uglavnom u lošim odnosima, Ivona i Tea u novoj se sezoni zbližavaju kako bi se borile protiv terora nove profesoric­e Leile. Ali iako stvari u seriji brzo eskaliraju - u čudnom i bizarnom smjeru, na setu je ekipa uvijek bila super nasmijana i svi su se dobro zabavljali. Kad smo je pitali tko je bio najveći zabavljač, nije mogla nikoga posebno izdvojiti. Okej, osim možda redatelja i scenarista Igora Barberića.

- Svi su imali baš zlatne momente na setu, kao kolektiv su svi jako nadareni i šaljivi, ali Igor je baš izuzetno i kvalitetno duhovit - govori Mia. Ta zanimljiva i kvalitetna energija savršeno se vidi u baš svakoj sceni nove sezone, a kako izgleda prva “svađa” Ivone i Teje, kako je Tea reagirala kad je na putu kući susrela odbjeglog profesora Buljubašić­a i što ju je ipak u novoj epizodi uspjelo razveselit­i, pogledajte u četvrtoj epizodi nove sezone u 12 sati na JoomBoos YouTube kanalu. Nove epizode pratite od 12 sati svakog

 ??  ?? Ivona i Tea se zbližavaju kako bi se borile protiv terora profesoric­e Leile
Ivona i Tea se zbližavaju kako bi se borile protiv terora profesoric­e Leile

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia