24sata

SVADBA U NINU: BILA JE ČAROLIJA

BAJKA NA PIJESKU Gordana i Adam iz ‘Braka na prvu’ čekaju drugo dijete, a glavni gost na vjenčanju kraj Zadra bio im je sinčić Noel

- Piše: MORANA ĆOSIĆ

Upravo smo vjenčani, pohvalili su se Adam Kromer (34) i Gordana Marelli (38), bivši natjecatel­ji showa “Brak na prvu”. Na pješčanoj plaži u Ninu kraj Zadra nazdravili su šampanjcem.

Na vjenčanju je bio i njihov sin Noel (1), a presretni je par otkrio da očekuju i drugo dijete. Gordana i Adam bili su odjeveni u bijelo, a u tim je tonovima bila i dekoracija. - Svadba je bila opuštena. Bilo je posebno, baš onako kako smo zamislili - komentirao je Adam. S rodbinom i bližnjima proslavili su kasnije u restoranu. Bijelu tortu na dva kata s ružama naručili su u lokalnoj slastičarn­ici. Na vrhu je stajao natpis “ljubav”. U tonu je bio i bijeli automobil s kojim su se dovezli. Zagrepčank­a je tek dan ranije otkrila kako je radila posebnu manikuru na noktima za svadbu. Par se zaručio početkom srpnja u Zadru, gdje su se u listopadu 2020. preselili iz stana u Zagrebu. Adam i Goga vezu su započeli nakon snimanja showa “Brak na prvu”, gdje su bili sudionici sociološko­g eksperimen­ta. Gordana je bila “u braku” s Dejanom Vukobratov­ićem, a Adam s Nikolinom Tutić, koja je sudjeloval­a i u drugoj sezoni “Gospodina Savršenog”. No s njima im nije uspjelo. Gordana je već ranije bila u braku iz kojeg ima sina (16). S njim se odlično slaže. - Stariji sin živi zadnjih godinu i pol s tatom, preselio se na more zbog škole. Dosta je velika razlika među djecom, 16 i pol godina, ali sve ide svojim tokom - kaže Marelli. Zatim je dodala kako su se ona i Adam preselili na more kako bi mu bili blizu.

- Ono prvo što sam uočila kod Adama bila je dobrota. Mene treba nekad spustiti jer sam dosta impulzivna, a on je baš kvalitetan muškarac. Slažemo se, volimo putovanja, boraviti u prirodi - rekla je Goga prošle godine za RTL, a Adam istaknuo kako je on kod nje uočio toplinu. Sviđa mu se što imaju puno zajednički­h interesa pa je sve ovo dalje što im se događalo bila samo, kako tvrdi, nadogradnj­a odnosa.

 ??  ?? Sina Noela (1) zabavljalo je slavlje, koje se kasnije preselilo u restoran
Sina Noela (1) zabavljalo je slavlje, koje se kasnije preselilo u restoran

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia