24sata

PREDIVAN POGLED DAJU VELIKE STAKLENE STIJENE

Kuća nema suvišnih pregrada, ali imaa bazen te ogromnu vanjsku garnituru za beskrajno uživanje

- Piše: STELA TUĐAN

U mjestu Radašinovc­i u blizini Vranskog jezera nalazi se prekrasna vikendica koju su vlasnici Mia Krpina i njezin suprug uredili potpuno sami.

Oduvijek ih je, kažu,

oduševljav­ao pogled iz nje, pa su odlučili da ga žele gledati iz svake prostorije. Kako bi to ostvarili, dužinom cijele kuće stavili su staklene stijene, a ostatak kuće osmislili su kao jednostava­n i prostran prostor bez suvišnih pregrada. - Suprug i ja sanjali smo o zelenilom okruženoj kući na osami s velikim dvorištem i bazenom, a prije dvije godine smo se ohrabrili i krenuli u projekt svoje vikendice - rekla je Mia, koja s mužem i dvije djevojčice živi u Biogradu na Moru.

Proces gradnje i uređenja završio je prije tri mjeseca, a sad ga ponosno pokazuje na društvenim mrežama. Mnogi su već pohvalili njihov projekt, a i Mia se, usput, zaljubila u dizajn interijera. - Tijekom cijelog procesa u sebi sam prepoznala veliku strast za dizajnom interijera i želju za dodatnim obrazovanj­em u tom smjeru, pa sam okrenula svoje planove u potpuno drugom smjeru i upisala školu dizajna interijera na zagrebačko­m učilištu. Veselim se budućem zanimanju, novim znanjima i projektima rekla je buduća dizajneric­a interijera koja sve objavljuje i na svom Instagramu. Na zemljištu od 1600 m2 sagradili su kuću od 100 m2 te ljetnu kuhinju s kupaonicom i vanjskom blagovaoni­com od 20 m2. Kuća ima dvije sobe s kupaonicam­a, gostinjski WC i prostoriju otvorenoga koncepta u kojoj su kuhinja, blagovaoni­ca i dnevni boravak.

 ??  ?? Prelijepa kuća smještena je u petnaestog­odišnjemu masliniku
Prelijepa kuća smještena je u petnaestog­odišnjemu masliniku
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia