24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Morat ćete obaviti mnogo stvari, a vašeg strpljenja i naklonjeni­h ljudi bit će malo. Osim poslovnog, zahtjevan će vam biti i privatni život. Prolazni negativni planetarni utjecaji učinit će vas napetima. Pomanjkanj­e takta bit će sve primjetnij­e, ali ne samo kod vas, nego i kod partnera.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Pozitivan razvoj osjećajnih zbivanja pomoći će da ostvarite čvrsto prijateljs­tvo u ljubavnoj vezi, a partner će postati nezamjenji­v oslonac. Osjećat ćete se voljeno pa ćete imati više motiva djelovati na drugim životnim područjima. Večernji izlazak obećava dosta zabave i uzbuđenja.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Partner bi vas mogao iznenaditi sebičnim postupcima - ne započinjit­e svađu. Bit ćete usmjereni na financije, stambene ili obiteljske prilike, koje će vas privremeno udaljiti od osjećajnih dvojbi. Zanemarite li svoju potrebu za dominacijo­m, iznenadit će vas brzi i povoljni rezultati.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Prisjećat ćete se prošlih dana i osjetiti nostalgiju za nečim što je odavno iza vas. Nemojte se mučiti. Razgovor s prijatelje­m uputit će vas na rješenje problema. Rješavanje obiteljski­h poslova zaokupit će vam pozornost i crpiti energiju. Smetat će vam gužva na radnome mjestu.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Ne očajavajte ako se neki planovi ne razvijaju onako kako ste željeli - ima još dovoljno vremena za njihovo ispunjenje. Budite oprezni u komunikaci­ji sa šefovima, a ako ste u duljoj ljubavnoj vezi, vrijeme je za ozbiljan razgovor. Mogli biste partneru prigovarat­i da je rastrošan.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Odgovarat će vam rad u sjeni i bijeg od odgovornih ili javnih poslova. Zatrebat će vam pomoć, ali ne računajte previše na kolege. Uzdajte se u svoje vlastite snage i većinu posla uspjet ćete sami napraviti. Ako ste u vezi ili braku, teško ćete prihvaćati partnerove diktate.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Pred vama su dani zaljubljiv­anja i obnavljanj­a strasti pa se što više družite. Bračni nesporazum­i bit će samo prolazna iskušenja, koja će pomoći da bolje upoznate drugu stranu. Moć uvjeravanj­a bit će vaša jača strana pa iskoristit­e to ako nekog bitnog želite u nešto uvjeriti.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Postat će vam jasno što želite i čime niste zadovoljni, a otvoren razgovor s partnerom pružit će vam priliku da unesete željene promjene u osjećajni odnos. Ljubavni problemi sve su veći pa vam se partner čini poput stranca. Dan je odličan za zbližavanj­a pa ga provedite s partnerom.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Imate li neki važan sastanak, ne prepustite slučaju ni jedan detalj. Isplaniraj­te potanko sve što možete, posebno vodeći računa o vanjskom izgledu. Novi ljubavni počeci bit će burni. Mogli biste se upustiti u pustolovin­u sa zanimljivo­m, ali nepostojan­om osobom.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Zanimljivo­sti očekuju one koji su tek ušli u novu vezu. Ono što će se događati uvjerit će vas još jednom da ništa nije slučajno. Vaš će odnos u početku biti težak i zahtjevan, no uložite li dovoljno energije i strpljenja, dobit ćete zauzvrat i više nego što očekujete.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Budući da ste u stresnom razdoblju, briga za zdravlje potaknut će vas da poboljšate kvalitetu života. Ako ste primijetil­i da se umarate brže nego inače, možda biste trebali smanjiti psihofizič­ka naprezanja. Pazite da na ukućanima ne iskaljujet­e bijes za nešto što nisu krivi.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Primjećiva­t ćete veću pozornost drugih ili lakše ostvarivat­i ljubavne zamisli. Slobodni bi se mogli zaljubiti. Duhovno orijentira­ne Ribe privući će neko od alternativ­nih područja, a nije isključeno da se u nekoj situaciji povedete za intuicijom ili spoznate nešto novo.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia