24sata

PA IMA AUTO KOJI SE STALNO GASI...

Voditeljic­e Danijela Trbović i Jelena Lešić okušale se u showu ‘Zvijezde vrište’

- Piše: MAURO PALISKA

Sa mnom su danas dvije najbolje voditeljic­e - Daniela Trbović i Jelena Lešić. Mi se danas utrkujemo pa mi za početak recite tko je bolja voditeljic­a, šalio se Juraj Šebalj na početku nove epizode serijala “Zvijezde vrište”. Voditeljic­e su se “sukobile” u auto obračunu.

U prošlim epizodama već su se “sukobili” Jan Kerekeš i Lidija Bačić, Mrle i Ivanka, tiktokeric­a Mimiermake­up i youtuber Marko Vuletić, sportaši Stjepan Ursa i Antonio Plazibat, Nives Celzijus i Dušan Bućan te glumci Momčilo Otašević i Vladimir Posavec Tušek. Serijal možete pratiti srijedom u 12 sati na našem YouTube kanalu, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

- Neće biti ‘chick fight’. Mi ćemo sve što znamo pokazati na stazi. Jelena je u prednosti jer je imala boljeg instruktor­a na probi - odgovorila je Danijela Šebalju nakon njegovih “pokušaja provokacij­e”.

Pred voditeljic­ama su četiri izazova. U prvom su morali odvoziti slalom, u drugom driftati oko Šebaljeva kartonskog lika, u trećem izazovu ući u “mišolovku”, a kao šećer na kraju čekalo ih je bočno parkiranje. - Bezveze. Nije ti se auto ugasio kao meni - šalila se Trbović nakon što je Lešić prvi izazov odvozila tri sekunde brže od nje. Nakon odrađene “osmice”, voditeljic­e su se bacile na drift. Lešić je već sudjeloval­a u serijalu “Zvijezde vrište” pa je drift puno lakše i kvalitetni­je odradila od Daniele. I jedna i druga mučile su se na “mišolovki”. Uspjele su iz trećeg pokušaja, no, kao što je i sama zaključila, Daniela je to bolje odradila.

- Kaj se dereš na mene? Ništa ne vidim! Nisu mi dovoljno spušteni retrovizor­i, zakovana sam za sic i na slijepo sam bočno parkirala. Pola metra, pola metra - govorila je Daniela nakon što joj je Šebalj prigovarao zato što joj je ostalo još prostora tijekom bočnog parkiranja. Zbog njega je morala ponoviti parkiranje, ali drugi put je lošije to odradila pa je na red došla

Jelena, koja je uspješno odradila posljednji izazov.

- Ne samo da ste dobre voditeljic­e na tevizije, nego ste i dobre voditeljic­e automobila. Oprostit ću vam parkiranje jer se nije lako parkirati s ovim autom - hvalio je Šebalj gošće, a i one su bile zadovoljne: - ‘Mišolovka’ mi je bila top, a jesi li primijetil­a da on ima auto koji se stalno gasi - komentiral­e su Daniela i Jelena.

Koja je pobijedila u ovom dvoboju i kakve su njihove auto vještine, saznajte u novoj epizodi. “Zvijezde vrište” i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na YouTube kanalu 24sata, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia