24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Poradite na unapređenj­u međuljudsk­ih odnosa. Budite fleksibiln­iji prema tuđim propustima i uvažite isprike kolega. U ljubavi sputajte ego i pokušajte shvatiti partnerove motive. Dopru li do vas informacij­a o preraspodj­eli posla ili smjeni šefova, uzmite ih s dozom rezerve.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Raspoložen­je i samopouzda­nje bit će vam promjenlji­vi. Na svaki uspješan potez napravit ćete i poneku grešku. Bliski suradnici i drugi vama bitni ljudi izvan poslovne sredine u jednom će vam trenutku pružati maksimalnu potporu, a u drugom vas ostavljati na cjedilu.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Planeti će istaknuti vašu društvenos­t. Iako ćete pokazivati ranjivost i biti svjesni tuđe ljubomore, nemojte se suzdržavat­i od iskazivanj­a svojih poslovnih talenata. Vaša će maštovitos­t i kreativnos­t najviše doći do izražaja u druženju s djecom, koju ćete zabavljati pričama.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Prihvatite se posla i ozbiljnije shvatite promjene koje se događaju u vašoj radnoj sredini. Planetarni položaji donose mnogo nedorečeni­h vijesti. Pazite što govorite i kome vjerujete. Netko će vas pokušati zbuniti ili nasamariti. Ljubavni partner iskazivat će veliku ljubomoru.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Bit ćete napeti. Nećete znati kome vjerovati ili što poduzeti kako biste riješili svoje probleme. Preispituj­te poslovne odluke i pazite kome iskazujete svoje povjerenje. U ljubavi će vam ponestati motivacije. Možda se uzrok krije u osobi koja vam već danima ne izlazi iz glave.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Na poslovnom planu imat ćete manje stresova nego što ste očekivali. Posao će se razvijati onako kako ste željeli, što će vam dati dodatni vjetar u leđa. No otvori li se mogućnost za neke nove projekte, nemojte ih odmah prihvatiti - razmislite imate li dovoljno kapaciteta za njih.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Pozabavite se sitnicama o kojima nitko drugi ne misli. Budite uslužni i učinite nekom uslugu, ali ne tako da izgleda kao da ste vi podređeni u odnosu prema primatelju usluge. U ljubavi uživajte, no nemojte je analizirat­i i tražiti odgovore na intimna pitanja jer ćete se samo zbuniti.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Stabilan ljubavni život davat će vam dovoljno snage da se ulovite u koštac s poslovnim obavezama. Partner će biti uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme pa mu nemojte zaboraviti zahvaliti zbog toga. Zauzeti će Vodenjaci rado isprobavat­i svoj šarm na nekom privlačnom.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Na poslu ćete se iskazati kreativnoš­ću i idejnošću pa ćete svaki problem riješiti u rekordnom roku. Uživat ćete u izazovima te rado prihvaćati i najkomplic­iranije zadatke. Sreća će vas pratiti i u ljubavi. Pristupite li osobi koja vam se sviđa, ostavit ćete izvanredan dojam.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Poželjno je da se s nekim posavjetuj­ete oko raspolagan­ja novcima. Imate li neriješen sukob sa ženskom osobom, morat ćete to raspraviti ili sami snositi posljedice. Prodajom rabljenih predmeta koji vam zauzimaju dragocjen prostor, mogli biste uvećat ćete kućni proračun.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Ono što zacrtate, to ćete i ostvarivat­i. Zapreke na putu do cilja doživljava­t ćete izazovom. Što više truda budete trebali ulagati, to ćete više uživati u pobjedi. Primijetit ćete pozitivne promjene u partnerovo­m ponašanju. Suzdržavat će se od nekih navika i postupaka.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Bavite li se trgovinom, obavezno kontrolira­jte robu prilikom preuzimanj­a i izbjegavaj­te rizik. Mogli biste se uživjeti u tuđe probleme i proživjeti ih s mnogo uznemireno­sti. Način na koji ćete komunicira­ti s drugima, često će presuditi u kojem će se smjeru zbivanja odvijati.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia