24sata

Zbližile se da otkriju sve tajne profesoric­e

Glumica Petra Kurtela kaže kako je ekipa na snimanju serije genijalna, a ona se našla u ulozi profesoric­e Leile, koja ima mračnu prošlost...

- Piše: VLATKA ERNEČIĆ

U novoj, šestoj epizodi nagrađivan­e JoomBoosov­e dramske serije “Teini dnevnici” donedavno najveće neprijatel­jice, Tea i Ivona, postaju bliže nego ikad. Nakon što im je u školu došla profesoric­a Leila, koja je u školske hodnike unijela nemir i razdor, uspjela je učiniti nemoguće. I dok su se Tea i Ivona u prvoj sezoni uglavnom svađale i mrzile, u drugoj su postale bliske kako bi zajedno razotkrile sve mračne tajne nove profesoric­e. Leilu u seriji igra domaća glumica Petra Kurtela, koja je priznala kako je, nakon ove, već spremna i za treću sezonu.

- Ekipa na setu je fenomenaln­a i jedva čekam da se gledamo i u trećoj sezoni - rekla je Kurtela. Dodala je kako joj je snimanje “Teinih dnevnika” bilo jedno od ljepših glumačkih iskustava u karijeri. - Cijela ekipa je predivna i svi su istinski predani projektu. Što sam starija, to mi je važnije u kakvom okruženju radim. Ovdje je bila baš pozitivna energija.

Puno smijeha, zabave i uživanja - govori. No iako je ekipa na setu bila pozitivna, a atmosfera prekrasna, Leilina uloga u seriji nije ni jedno ni drugo. I dok su u početku svi mislili kako je nova profesoric­a samo malo zločesta i mrvicu luda, ispada da je njezina prošlost mnogo mračnija nego što se na prvu činilo. Već u novoj epizodi Tea i Ivona će od Teine mame Adne saznati da se Leila zapravo zove Beata i da je išla s njom u školu. Uz to se na kraju prošle te početku ove epizode saznaje da je Leila (ili Beata, kako vam drago) mama Teine simpatije i novog najboljeg prijatelja Luke. Luka počne zamjerati mami što pred svojim prijatelji­ma mora skrivati njezinu ogromnu tajnu i tu dolazi do svađe između njih. S druge strane, tijekom misije razotkriva­nja Leilinih tajni, Tea i Ivona zbliže su se do te mjere da su u jednom trenutku na Teinu krevetu podijele i strastveni poljubac... Ili je to ipak bio samo san? Tu je, naravno, i nova Leilina prijetnja Tei. Zabranila joj je da razgovara s gospođom Penelope iz Europskog parlamenta i da joj se žali na loše ocjene koje joj Leila dijeli. “Ako joj se još jednom obratiš, učinit ću da nikad ne dobiješ europsku stipendiju i da tvoje školovanje u inozemstvu, o kojem toliko sanjaš, nikad ne postane stvarnost”, rekla je Leila Tei. A hoće li ozbiljno učiniti sve da Tea ne ostvari svoje snove ili su to samo prazne priče? Sve to i mnogo više saznajte u novoj epizodi “Teinih dnevnika” na JoomBoos YouTubeu i svim ostalim JoomBoos platformam­a. Seriju možete pratiti svakog četvrtka od 12 sati na JoomBoosu i 24sata Oriđiđi Videoteci.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia