24sata

Croata na Vasu, a Abi protiv opasnog Mineva na prepunoj tvrđavi!

ARMAGEDON 2 Polufinaln­u večer druge sezone Armagedona začinit će superborba Barrija i Bakočevića, a u kavez će i zagrebački fajter Abi

- Piše: MATO GALIĆ

Sve je spremno za spektakl 11. rujna na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila. Pod okriljem domaćeg FNC-a održat će se polufinaln­i mečevi druge sezone Armagedona, a šlag na tortu bit će superborba između Francisca Barrija Croate (32, 8-2) i Vase Bakočevića Psihopata (31, 40-21-1).

Borbe ćete moći pratiti na portalu i YouTube kanalu 24sata. Priredbu otvaraju hrvatski MMA borac Mario Žgela i Crnogorac Žarko Janković u poluteškoj kategoriji. U drugom polufinalu spomenute kategorije njemački borac Aleksandar

Dimitrijev­ić ide na Slovenca Igora Kuzmanović­a. Potom slijedi borba Srbina Đorđe Bukvića i Crnogorca Radovana Vukovića, dok će drugi polufinaln­i par činiti hrvatski borac Enis Mučaj i Crnogorac Aleksandar Mihailović.

POŽURITE PO KARTE!

Jedan od najatrakti­vnijih okršaja večeri trebao je biti onaj između Alberta Antića i Andrea Kolića, ali potonji je otpao zbog ozljede, pa će s Antićem u kavez hrabri Talijan Carchia. U prvom polufinalu perolake sastaju se Srbin Jovan Todorović i hrvatski borac Mateo Bolfan. Srbin Denis Jurakić, zvan Dagestanac će na Talijana Amodea. U srednjoj kategoriji sastat će se srpski borci Aleksandar Vukosavlje­vić i Matija Bosančić, dok je u finale direktno ušao Mateo Šitum iz zagrebačko­g ATT-a zbog ozljede Ilije Brkana.Sunaslovna borba priredbe bit će ona između hrvatskog borca Abrahama Salimona Area i Bugarina Rusija Mineva. I šlag na kraju, u borbi do 75 kilograma borit će se spomenuti Barrio i Bakočević. Na tvrđavu sv. Mihovil moći će oko 1000 gledatelja, ali uz Covid potvrdu. Organizato­ri su kazali kako je karata ostalo još malo. Mogu se kupiti putem sustava Eventim za 250 kuna te za 750 kuna po osobi VIP paket (stol za četiri osobe). Spektakl je zagarantir­an!

 ??  ?? Karte koštaju od 250 do 750 kuna
Karte koštaju od 250 do 750 kuna

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia