24sata

Burgeri na novoj lokaciji, ali uz stare standarde

- Piše: DAVOR LUGARIĆ

U petak, 10. rujna, počinje Zagreb Burger Festival, ovaj put na novoj lokaciji, na Trgu Franje Tuđmana u Zagrebu.

Šesto je to izdanje omiljenog događanja gurmana i onih koji su na dobrom putu da to postanu. Ovaj put festival dovodi devet ugostitelj­a s bogatom ponudom burgera & tri bara s mirisnim koktelskim, pivskim i vinskim kapima.

Kao i svake godine, organizato­ri najavljuju nove okuse i kombinacij­e, a za to su opet okupili respektabi­lnu ekipu kulinarski­h majstora. Burgere će kreativno “flipati” već jake zagrebačke snage: El Toro, The Burger Bar, BBQ Hot Yard i Brewbites, dalmatinsk­e boje branit će šibenski Festina Lente i dubrovački Guloso, iz Varaždinsk­ih Toplica stiže višestruko nagrađivan­a Reshetka Internatio­nal, a svoje će nove okuse predstavit­i i Mate Janković s Institutom za burgere te Ivan Pažanin sa Chef’s Burger by Ivan Pažanin.

Kao i svake godine, posjetitel­ji će birati najbolji burger. Nakon kupljene delicije skeniranje­m QR koda moći će glasati za svoga favorita. Volim ljuto priprema svoje legendarno natjecanje u kušanju ljutih papričica - samo za najhrabrij­e, neki se usude reći i za najluđe, no neka svatko sam prosudi. Da doživljaj bude potpun, DJ-i i Stanko Bondža osigurali su opet i jaku muzičku sekciju. Tu je Ozren Kanceljak Kanca, DJ Phat Phillie, a dozu ženske vibre dodat će DJ-ice Rea, Babilonska i Niki B...

 ??  ?? Phat Phillie i Bizzo imat će svoj nastup
Phat Phillie i Bizzo imat će svoj nastup

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia