24sata

JE NAJ! ČESTITKE

-

votu pomogli. Zato se nada da će i ona biti iskrica u nečijem životu.

- Iznenadilo me koliko su roditelji pozitivno i glasno reagirali. Ovo nije prvi put da to radim i nije mi nešto neobično, ali roditelji su mi se javljali i govorili kako sam unijela radost i veselje svojom čestitkom u njihove domove – nastavila je. Jedan od oduševljen­ih roditelja ove godine bila je i Mirna Marin (30), koja je svoju kćer Miju (6) upisala ranije u školu samo kako bi joj Mirna mogla biti učiteljica.

- Nema rođendana koji je ona zaboravila, ni blagdana za koji bi zaboravila poslati djetetu istu ovakvu čestitku. Ne mogu niti opisati koliko je to divna učiteljica – rekla nam je majka, čija je kći Mia skakala od sreće kad joj je stigla čestitka.

- Kad god neko dijete nije moglo nešto naučiti, ona je samo vikala: ‘Naučit će, naučit ćemo zajedno!’. Nema djeteta kojeg bi izdvajala ili favorizira­la – dodala je mama Mirna. Kad se Osijekom proširila priča o njezinim čestitkama, na društvenim mrežama redom su joj se krenuli javljati i njezini bivši učenici, čiji su je komentari skoro rasplakali od sreće. Vesela učiteljica majka je pet djevojaka. Kaže kako su njoj djeca zaštitni znak u životu.

- Ja sam samo jedna od mnogih učitelja i svi si međusobno pomažemo. Ne želim se izdvajati jer svi mi učitelji imamo iskru i dajemo sve od sebe za našu djecu – zaključila je.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia