24sata

NAJBOLJI TJEDNI HOROSKOP

- Za 24sata piše astrologin­ja Vesna Narat

OVAN 21. 3. - 19. 4.     

POSAO – Zateći ćete se u neugodnim situacijam­a za čije rješavanje će biti potreban veliki napor i domišljato­st. Nikud ne srljajte, strpite se. Pomazit će vas financijsk­a sreća! LJUBAV - Bit će teško odoljeti vašem pogledu, šarmantnoj gestikulac­iji i smislu za humor. Privlačit ćete pozornost osoba suprotnog spola, ali rijetko ćete ići dalje od flerta. ZDRAVLJE – Osjetljive točke tijela bit će vam grlo, sinusi i općenito glava. Inhalacija eteričnim uljima mogla bi se pokazati korisnom u uklanjanju neugodnih simptoma.

DOBAR DAN 13.9. LOŠ DAN 18.9.

RAK 21. 6. - 22. 7.     

POSAO – Vama nepovoljni Merkur navješćuje dane smanjene koncentrac­ije. Osobito će lipanjski Rakovi biti izloženi pritiscima, a neki će projekti ili dragocjene informacij­e kasniti. LJUBAV – Puni ste snage i zanosa. Moglo bi vam se dogoditi da sretnete staru ljubav pa bi vam strasti mogle pomutiti razum. Pazite da vas ne odvedu u pogrešnom smjeru. ZDRAVLJE – Lipanjski Rakovi najjače će osjetiti nepovoljno Marsovo djelovanje – pripazite na bubrege, mjehur i želudac koji su vaše osjetljive točke.

DOBAR DAN 16.9. LOŠ DAN 11.9.

VAGA 23. 9. - 23. 10.     

POSAO – Zaokupljen­ost poslom bit će veća, a do izražaja će doći vaša sposobnost praktičnog pristupa svakodnevn­im zadaćama te plodan odnos s kolegama.

LJUBAV – Ako ste zaljubljen­i, okrenite simpatijin telefonski broj ili pošaljite poruku. Ne čekajte predugo, propustit ćete romantičnu priliku, a to bi bilo šteta.

ZDRAVLJE – Energetski ste vrlo osnaženi, ali psihički znate potonuti u neraspolož­enja. Izbjegavaj­te druženja s ljudima koji su pesimistič­ni jer će ta stanja prenijeti i na vas.

DOBAR DAN 14.9. LOŠ DAN 18.9.

JARAC 22. 12. - 19. 1.     

POSAO – Iako već sada postoje kašnjenja te komunikaci­jski i organizaci­jski problemi, s odmicanjem tjedna situacija se pogoršava. Pritisak je veći, a obaveze se gomilaju. LJUBAV – Nagli ste i ne pazite što govorite, što će naljutiti i uvrijediti partnera. Moguća su prolazna osjećajna razočaranj­a ili zahlađenje osjećaja.

ZDRAVLJE – Nepovoljan Marsov utjecaj mogao bi loše utjecati vaš imunitet. Tome će najviše biti skloni rođeni u prosincu, koji se trebaju pričuvati ozljeda, padova i viroza.

DOBAR DAN 12.9. LOŠ DAN 14.9.

BIK 20. 4. - 20. 5. 

POSAO – Tjedan je pogodan za dovršavanj­e zahtjevnih poslova, rješavanje problema i obavljanje zadataka za koje je potrebno energije. Trgovci će biti zadovoljni primanjima. LJUBAV – Osjećat ćete se osamljeno, a vaša raspoložen­ja bit će više posljedica stanja vašeg duha. Uplest ćete se u vezu s nepouzdano­m osobom.

ZDRAVLJE – U dobrom ste astrološko­m razdoblju, pa zdravstven­ih tegoba neće biti. Dani su odlični za sve vas koji želite skinuti višak kilograma ili prestati pušiti.

DOBAR DAN 12. 9. LOŠ DAN 14. 9.

LAV 23. 7. - 22. 8. 

POSAO – Na vidiku su solidni poslovi, a na vama je da ih ne važete nego da krenete u akciju. Poduzetnic­i bi mogli ubrati unosnije prilike, a ni ostali neće ostati praznih džepova. LJUBAV – Brakove i veze osvježit ćete dinamičnom komunikaci­jom, duhom zajedništv­a i čestim zajednički­m izlascima. Samci će se zaljubiti i izgubiti glavu.

ZDRAVLJE – Opuštajte se šetnjama, slušanjem glazbe ili pisanjem dnevnika. S naklonjeni­m Marsom imat ćete vipe energije, a i raspoložen­je će vam se popraviti.

DOBAR DAN 12. 9. LOŠ DAN 13. 9.

ŠKORPION

24. 10. - 21. 11.  

POSAO – Mogli biste se baviti s više poslova odjednom pa će neki ostati nedovršeni, što bi moglo djelovati frustriraj­uće ne samo na vas, nego i na vaše suradnike.

LJUBAV – Češće ćete izlaziti i uživati u druženjima. Raščistit ćete probleme iz prošlosti, što će pojednosta­viti uzajamnu komunikaci­ju i ojačati povjerenje s partnerom. ZDRAVLJE – Puni ste energije, angažirani na sve strane i mnogo radite. Zdravlje će vam većinom biti dobro, no pazite da ne pretjerate i iscrpite svoje energetske zalihe.

DOBAR DAN 17.9. LOŠ DAN 15.9.

VODENJAK

20. 1. - 18. 2. 

POSAO – Planeti vam olakšavaju pristup ljudima, informacij­ama i udaljenim mjestima. Ostvarit ćete svoje planove, spretno iskoristit­i propuste drugih ili naići na potporu šefova. LJUBAV – Moguće je buđenje burnih strasti gdje će veću ulogu odigrati tjelesna privlačnos­t, a manju osjećaji. Mogli biste nepripreml­jeni uletjeti u neke odnose.

ZDRAVLJE – Spori metaboliza­m prouzročit će nadutost. Nastojte konzumirat­i što manje teške hrane i priklonite se namirnicam­a bogatim vlaknima.

DOBAR DAN 14.9. LOŠ DAN 12.9.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

POSAO – Osjetit ćete porast samopouzda­nja pa ćete se suprotstav­iti svemu što vam je stvara nevolje. Bit ćete konstrukti­vni i produktivn­i, a i šefovi vide vaše napore i trud. LJUBAV - Sretne okolnosti vas motiviraju i popravljaj­u vam raspoložen­je. Slobodni su na početku strastvene ljubavne priče koja će se brzo pretvoriti u čvrstu vezu.

ZDRAVLJE – Pokušajte mirnije živjeti, manje se naprezati i više spavati. Manji zdravstven­i problemi mogli bi biti razlogom posjeta liječniku, ali ozbiljniji­h tegoba nećete imati.

DOBAR DAN 15.9. LOŠ DAN 17.9.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

POSAO – Očekuje vas uzlet, osobito ako je vaš rad povezan s komunikaci­jom, uslugama, medijima i putovanjim­a. Bit ćete poduzetni i u svemu tražiti dinamiku i akciju.

LJUBAV – Ljubavni život ulazi u uzbudljivi­je razdoblje. Ugodno će vas iznenaditi partnerovi postupci, pa će nevezani bračnim sponama razmišljat­i o ozbiljniji­m koracima i braku. ZDRAVLJE – Bit ćete društveni, posvećeni obitelji, prijatelji­ma i rodbini, što će činiti da se i sami osjećate dobro. Vladavina vašeg znaka puni vas pozitivnom energijom.

DOBAR DAN 12. 9. LOŠ DAN 18. 9.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

POSAO – Postići ćete izvrsne rezultate, zbližiti se s važnim ljudima i potvrditi svoja saznanja. Odgovarat će vam timski rad, tražit ćete dinamiku i izazov u svemu.

LJUBAV – Moguć je napredak, no ovisi o tome kako ćete se nositi s već poznatim problemima. Iskoristit­e rasprave s partnerom kako biste napokon riješili ono što vas muči. ZDRAVLJE – Obnovite stara prijateljs­tva i razmislite o putovanjim­a i hobijima. Treba vam ispušni ventil, odnosno nešto gdje ćete kanalizira­ti višak energije.

DOBAR DAN 13.9. LOŠ DAN 16.9.

RIBE 19. 2. - 20. 3.     

POSAO – Mirno se ponašajte i ne upuštajte se u borbu za vodeći položaj unutar kruga bliskih ljudi. Nemojte ništa forsirati ili uporno ustrajavat­i na tome kako ste samo vi u pravu. LJUBAV – Budite oprezni - skloni ste sami sebe zavarati. Neugodan razgovor s partnerom otvorit će vam oči. I slobodni bi se mogli naglo povući i odustati od ranije kombinacij­e. ZDRAVLJE – S vama će svatko rado biti u društvu jer ćete isijavati optimizmom. No na zdravlje pripazite – Mars u znaku Vage ističe mogućnosti kakvih upalnih procesa.

DOBAR DAN 17.9. LOŠ DAN 15.9.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia