24sata

Dekolte za prvi izlazak: Ben nije ispuštao Jennifer Lopez i Affleck doletjeli su na premijeru filma ‘Posljednji dvoboj’ pa se ljubili...

LJUBAV U VENECIJI

- Piše: IVANA PRKAČIN

Kao prije 20 godina, pjevačica i plesačica Jennifer Lopez (52) te glumac Ben Affleck (49) zakoračili su na crveni tepih i spremno pozirali pred fotografim­a u petak navečer na premijeri filma “Posljednji dvoboj” na Venecijans­kom festivalu.

Ovo je njihov prvi službeni izlazak u javnost od obnavljanj­a veze u travnju. Da je Jennifer sretna, to nitko ne može poreći. Nakon izlaska iz automobila pjevačica je bacila pogled na svoj duboki dekolte kako bi se uvjerila da je sve na svome mjestu. Affleck je nosio klasični crni smoking s leptir-mašnom. Pjevačica je nosila bijelu haljinu dizajnera Georgesa Hobeika iz kolekcije za jesen 2021. godine, koju je upotpunila Cartierovo­m dijamantno­m ogrlicom.

- Obožavam vibru Venecije - rekla je glazbenica. Držeći se za ruke, u zagrljaju naslonjeni jedno na drugo, Jennifer i Ben pred fotografim­a su izmijenili poljubac. Affleck u povijesnoj drami “Posljednji dvoboj” igra ulogu grofa Pierrea od Alencona. S Mattom Damonom napisao je scenarij prema istoimenom romanu. Damon je već izjavio kako je sretan zbog njih. Podsjetimo, “Bennifer”, kako su ih mediji prozvali na početku veze, obnovio je svoju romansu iz prošlosti nakon što je Jennifer ostavila umirovljen­og igrača bejzbola Alexa Rodrigueza (46).

- Imao sam pet godina divnog života i partnerstv­a, također su moje kćeri imale divan odnos, puno smo naučili - rekao je u kolovozu Rodriguez. Dodao je da je nastavio sa svojim životom, baš kao i J.Lo.

 ??  ?? Pjevačica je na poprsju imala Cartierovu dijamantnu ogrlicu
Pjevačica je na poprsju imala Cartierovu dijamantnu ogrlicu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia