24sata

Ademi se vratio, Oršić ozlijedio zglob

- Pišu: JOSIP TOLIĆ, MATO GALIĆ

U savršenom sam trenutku ušao jer je Šibenik bio malo umoran i osjetili smo da smo bolja momčad. Onda smo zabili i postalo je lakše. Gol nije bio tako lijep, ali boli me briga. Odradio sam samo jedan trening s momčadi i zapitao se gdje sam.

Rekao je to Rasmus Lauritsen, koji se vratio na teren nakon mjesec dana i odškrinuo je vrata pobjede Dinama nad Šibenikom 2-0. Ušao je u 57. minuti umjesto

Dilavera, a 11 minuta kasnije, nakon asistencij­e Ademija, koji je također ušao kao džoker nakon oporavka, glavom zakucao za 1-0. Pobjedu “modrih” 2-0 u 78. minuti, nakon krasnog prolaska Petkovića, potvrdio je Ivanušec. - Očekivano dobro postavljen Šibenik u defenzivno­m bloku s izimno dobrim kontranapa­dom. Možemo biti zadovoljni reakcijom na kontru. Puno udaraca, puno završenih akcija, veseli nas to rekao je Damir Krznar. Ademi, Lauritsen i Tolić vratili su se nakon ozljeda. - Ušli su dobro u igru, pogotovo Ademi, iznimna energija i možemo reći da je njegov oporavak gotov. Apsolutno može startati od prve minute. Kao i Ras. Čopa i Perića još moramo čekati. Oršić? Vjerujem da će za dan-dva biti OK, dobio je manju distorziju zgloba.

Dinamo je igrao s dvojicom napadača, ranije je isprobavao i trojicu u zadnjoj liniji. Što će to značiti za West Ham?

- Malo je sličnosti s obzirom na utakmicu u četvrtak. Ali OK, polako usvajamo novi sustav...

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia