24sata

AUTO LJUBAVI

- Piše: VEDRANA ŠUVAR-BEKAVAC

Ma pravo reci, kud ćeš lipše riči od ove?! Cili svit stane u tih pet slova i tu jednu rič, govori nam Tomislav Patrlj (27) dok ponosno staje ispred svog automobila posebnih registraci­jskih oznaka.

Ovaj Imoćanin odlučio je, umjesto uobičajeni­m registraci­jskim pločicama, svoj automobil “počastiti” posebnom - umjesto brojeva i slova koja su uobičajena, automobil je označio registraci­jom “IM LJUBAV”.

- Volim ljude, volim svoju Imotsku krajinu, a ljubav mi je sve. I tako dok smo ja i moja zaručnica Antonia prije dvije godine razmišljal­i kad sam kupio ovaj automobil što staviti na tablicu našeg automobila. Ovo s brojevima bilo nam je pomalo glupo, svakodnevn­o, ono znate kad stave inicijale svojeg imena i neki poseban broj. Nisu nas privlačili brojevi, tražili smo nešto zanimljivo, neku riječ koja nosi jasnu poruku, a da nije osobno nešto samo naše i onda odlučili kako nema ništa ljepše od riječi ‘ljubav’ - kaže Tomislav i dodaje:

SAD VOZIM ŠKODU-LJUBAV

- Je da smo morali sve to skuplje platiti, je da su nam se mnogi, onako izdaleka, smijali - kao, što će nam to, ali mi smo htjeli baš ljubav. I onda smo zamolbu uputili u Zagreb, iz Zagreba se vratilo pozitivno i evo sad vozim Škodu ‘ljubav’...

Većina ljudi s odobravanj­em gleda na registraci­jske oznake njegova automobila.

- Ima vozača koji se onako baš zagledaju u tablice mog automobila. Ne znam o čemu u tom trenutku razmišljaj­u, možda više komentara dobiju od svojih boljih polovica. Ono u stilu vidi kako je ovaj napisao, vidi koliko njemu ljubav znači. I tako, znate kako to već žene znaju, ‘cijediti mast’ polako, a ima zasigurno i onih koji misle da sam pretjerao - kaže nam Tomislav.

ČUDO: IMOĆANIN BEZ MERĐE!

Dodaje da nije ni u snu mogao sanjati kako će izazvati toliko zanimanje, poglavito jer nije jedan od Imoćanima omiljenih automobila - Mercedes. Sutra će možda i Tomislav promijenit­i marku automobila, ali registraci­ju, napominje, nikad. Uvijek će na njegovu automobilu ostati ove pločice.

- Ljubav je najljepša riječ na svijetu, njeno značenje je i ovdje u Dalmaciji i u svakom kutku svijeta isto - rekao nam je Tomislav.

 ??  ?? Točno je da sam morao to skuplje platiti, ali
vrijedilo je, kaže nam Tomislav Patrlj (27)
Zaručnica Antonia i Tomislav kažu da tu registraci­ju nikad
neće promijenit­i
Točno je da sam morao to skuplje platiti, ali vrijedilo je, kaže nam Tomislav Patrlj (27) Zaručnica Antonia i Tomislav kažu da tu registraci­ju nikad neće promijenit­i

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia